LOANS - EN MODERNE LÅNEFORMIDLER

Vi er en moderne låneformidler som jobber for at du skal få de beste lånevilkårene du kan få! Markedets laveste rente og så få gebyrer som mulig leter vi etter for alle våre kunder. Len deg tilbake og la oss gjøre jobben. Vi har laget en prosess som er både effektiv og tidsbesparende for deg. Dine behov er vår motivasjon!

 • Effektiv

  Vi er en moderne låneformidler som ikke kaster bort din tid. Du gir oss din informasjon en gang. Vi tar deretter over og jobber målrettet med våre partnerbanker for å finne det beste lånet for deg.

 • Billig forbrukslån

  La oss hjelpe deg med å finne lånet du trenger. Du får raskt tilbakemelding på din søknad hos oss og trenger kun å søke en gang. Tilbudene kan variere fra bank til bank.

Forbrukslån

Forbrukslån er fint for deg som ønsker kontanter raskt til det du har lyst til å gjøre uten å hefte hus eller bil. Forbrukslån passer veldig bra til å pusse opp hjemme, startkapital til opprettelse av selskap, egenkapital til å kjøpe hus eller leilighet, drømmeferien, eller annet. Kun fantasien setter grenser for hva du kan gjøre med litt ekstra. Det er veldig mange fordeler med forbrukslån. Vi hjelper deg til å finne forbrukslånet som passer for din økonomi. Det koster ikke noe å søke og det er heller ikke bindene å motta lånetilbud. Du kan derfor trykt søke og se igjennom tilbudene uten at du trenger å godta et eneste et. Ta kontakt i dag og la oss finne lånet for deg!

 • Bestem beløp

  Det første du må gjøre før du søker på et forbrukslån er å bestemme deg for hvor mye penger du ønsker å søke om. Bestem deg for et beløp som passer din økonomi. Du kan søke på alle beløp til og med 500.000 kroner.

 • Søk

  Når du har bestemt deg for hvor mye penger du ønsker i lån kan du fylle ut lånesøknaden. Du søker en gang igjennom vår portal, deretter tar vi oss av resten. Har du mulighet for å søke sammen med en annen, en medsøker, er sannsynligheten for å få innvilget søknaden med det beløpet du ønsker større.

 • Les tilbudene

  Etter at du har sendt inn din lånesøknad til oss kontakter vi våre partnerbanker for å finne de beste tilbudene for deg. Du kan deretter finne tilbudene vi fant gjennom e-post og SMS og velge det som passer deg best.

Loans - en moderne låneformidler

Samlet vurdering: 4.9 /5
Basert på 15 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Navn
Epost
Tittel
Vurdering
Anmeldelse

Vi formidler forbrukslån på en moderne måte

Hvem kan søke om lån?

Alle over 18 år med en form for inntekt kan søke om forbrukslån. Forskjellige banker har forskjellige minstekrav til søkerne. Send inn en søknad til oss og vi tar oss av jobben med å søke hos alle våre partnerbanker.

Hvor mye penger kan jeg låne?

Det er ingen banker som låner ut mer enn 600.000 kroner per dags dato i forbrukslån. De fleste banker låner ut maksimum 500.000 kroner i forbrukslån. Det vil variere fra person til person hvor mye du blir tilbudt i forbrukslån avhenging av mange faktorer, som alder, inntekt, langsiktig gjeld, annen forbruksgjeld, kredittkortgjeld og eiendeler.

Hvilken nedbetalingstid bør jeg velge?

All gjeld må betales tilbake. Det raskere du betaler tilbake gjelden jo billigere er lånet. Vi anbefaler alle våre kunder å betale tilbake lånet så raskt man kan. Når det er sakt må du undersøke din økonomi slik at du setter en nedbetalingstid som passer til din månedlige økonomi.

Kan jeg betale ned forbrukslånet raskere?

Ja. Du kan betale tilbake forbrukslånet så raskt du bare vil. Det er ingenting i veien for å betale tilbake lånet kort tid etter du har mottatt det. Vi anbefaler alle våre kunder å betale tilbake lånet så raskt du kan.

Hvilke rente får jeg på forbrukslånet mitt?

Alle lån kommer med en rente. Vi ønsker alle den laveste renten i markedet på lånet vårt. Renten og nedbetalingstiden er de største faktorene i hvor mye du må betale tilbake på lånet ditt hver måned. Renten reflekterer hvor stor risiko banken føler ved å låne deg penger. Renten settes derfor individuelt ut i fra informasjonen du har sendt til oss og vi har videreformidler til våre partnerbanker. Renten avhenger av mange faktorer hvor forholdet mellom inntekt og gjeld er svært viktig. Jo lavere inntekt og høyere gjeld jo høyere rente.

Er det gratis å søke?

Det er gratis å søke på forbrukslån gjennom Loans. Vi tar ikke betalt fra deg når du søker og du betaler oss heller ikke noe for lånetilbud du godtar fra en av våre partnerbanker. Vi får en liten kommisjon fra banken du velger som takk for hjelpen med å formidle informasjonen.

Innfrir jeg mine egne lån ved refinansiering?

Det er smart å ta opp et forbrukslån for å nedbetale annen gjeld. Kredittkortgjeld har vanligvis høyere rente enn forbrukslån og det er derfor vanlig å ta opp forbrukslån for å betale ned og bli kvitt kredittkortgjeld. Våre partnerbanker har forskjellige prosedyrer her, men enten så betaler banken ned kredittkortgjelden for deg eller så får du pengene selv til å selv betale ned kredittkortgjelden. Det siste er ofte vanligere.

Hvorfor får jeg avslag på søknaden min?

Har du søkt på lån, men ikke fått noen lånetilbud fra oss? Bankene gir lånetilbud til kandidater basert på forskjellige kriterier. En av disse er sannsynligheten for at du betaler tilbake lånet til avtalt tid. Har du lav inntekt og mye gjeld er det stor sjanse for at bankene ikke ønsker å tilby deg lån. Har du allerede forbrukslån er dette ofte grunn nok for mange banker å ikke gi et nytt forbrukslån selv om du har en god inntekt og sunn økonomi.

Kan jeg endre på lånesøknaden min?

Når du har fylt ut lånesøknaden din hos oss kan du ikke forandre på søknaden. Vi har et veldig effektivt og moderne søkesystem som gjør at vi starter jobben med en gang søknaden er levert. Du begynner å få tilbakemelding fra oss og våre partnerbanker veldig hurtig og kan derfor ikke endre på søknaden. Du kan svare på lånetilbudene når de kommer. Du er også hjertelig velkommen å sende oss i kundeservice en e-post når du måtte ønske det.

Har jeg muligheten til å angre?

Ja. Alle som skriver under på en avtale har muligheten til å gå fra avtalen innen 14 dager etter at den er inngått. Du kan fint forandre mening innen 14 dager fra inngåelse av lånet.

Lær om forbrukslån med oss

 • forbrukslån tips

  Forbrukslån Forbrukslån er ofte diskutert i media om dagen. De fleste har en eller mange meninger om hva forbrukslån er, hvorfor de eksisterer og hva du og jeg burde bruke forbrukslån på. Det er ikke lett å vite helt nøyaktig hva man burde eller ikke burde bruke pengene på. Hele poenget med forbrukslån er at…

  Les Mer
 • forbrukslån medsøker

  Må jeg søke på forbrukslån hos Loans.no alene eller kan jeg søke sammen med noen? Alle kan søke på forbrukslån hos Loans.no så lenge du oppfyller visse minimumskriterier. Kriteriene er grunnleggende for de fleste typer lån: du må være myndig, ha norsk statsborgerskap i minimum 2 år, inntekt på minimum 200.000 kroner og bestå kredittsjekken….

  Les Mer
 • Refinansiering av lån

  Våre kunder ønsker de billigste lånene de kan få Ingen av våre kunder ønsker å betale mer enn det de absolutt trenger å betale for gjeld. For å minimere kostandene sine kan lånetakere derfor ta opp billigere gjeld enn gjelden de allerede har for deretter å bruke denne billigere gjelden til å betale ned den…

  Les Mer
 • Lån uten sikkerhet

  Når jeg låner penger gjennom Loans.no, hva slags type sikkerhet krever dere for å utbetale lånet? Loans.no låner ikke ut penger, men jobber heller med veldig dyktige og markedsledende partnere om å formidle deres lån. Dette er den beste måten og alltid finne markedets billigste forbrukslån for deg. Våre partnere konkurrerer alltid seg i mellom,…

  Les Mer
 • Forbrukslån rente

  Er det Loans.no som gir meg renten og hvilke rente får jeg på mitt forbrukslån? Rente er en prosent som reflekterer hvor mye du må betale på ditt lån for å låne pengene fra den organisasjonens om gir det lånet. Rente er den vanlige måten å måle kostnad på lån på. Lånerenten kan være nominell…

  Les Mer
 • Vi skriver om det siste innen forbrukslån

  Se alle blogg innlegg