Sambla

  • Sambla, Box 5300, 102 46 Stockholm

  • 33 22 29 70

  • kundeservice@sambla.no

Gå til nettside

Annonselenke

Sambla Nøkkeltall
  • 9,92% Eff. rente

  • 5 000 - 500 000 Lånebeløp

  • 15 år Løpetid

  • 23 år Krav alder

  • 120000 Krav inntekt

Vurdering av Sambla Forbrukslån

Sambla ser på seg selv som den nye generasjonen låneformidler. Selskapet startet i 2014 med filosofien å sammenligne tilbud fra bankene slik at alle, uansett bakgrunn, får det beste forbrukslånet de kan få. Sambla består av over 140 medarbeidere fordelt på kontorene i Stockholm, Lund og Oslo. Så langt har Sambla hjulpet over 140 000 kunder. Sambla har også en av de høyeste ratingene på Trustpilot, med en score på over 9 av 10.

Sambla fokuserer også mye på sikkerhet og har startet et samarbeid med Experien og BankID for å sikre alle transaksjoner med SSL-sertifisering. Sambla  har utarbeidet et veldig godt system som gjør at alle prosesser er raske og enkle.

Sambla samarbeider i dag med 11 banker som gir Sambla og søkere gjennom Sambla tilgang på lånetilbud. Du kan ringe en av Sambla sine personlige rådgivere om du trenger hjelp med søkeprosessen. Sambla formidler forbrukslån, altså lån uten sikkerhet, fra 5 000 til 500 000 kroner.

Hva gjør Sambla for deg?

Sambla formidler forbrukslån på mellom 5000 og 500.000 kroner. Alle lån er usikrede lån så det tas ikke pant i bolig eller andre eiendeler. Sambla spør heller ikke hvordan du skal bruke lånebeløpet ditt. Du bestemmer derfor selv hva du vil bruke pengene til, som oppussing av bolig, nykjøp av bil, en lengre ferietur eller førerkortet. Sambla fokuserer på at du skal få det beste lånet som du kan få, slik at du kan håndtere lånet etter at du har fått det.

Søk på forbrukslån gjennom Sambla

Sambla har en veldig ryddig og fin internettside med mye rødt og hvitt. Når du åpner startsiden finner du med en gang en kalkulator som gjør at du kan søke på lån så raskt du selv ønsker. Prosessen starter med at du må legge inn litt informasjon om deg selv. Dette fordi Sambla formidler lån på veiene av andre banker, så disse bankene må få den informasjonen de trenger for å behandle din søknad etter deres interne krav. Når du søker på forbrukslån gjennom Sambla må du oppgi hvilket lånebeløp du ønsker. Her kan du velge maksimum 500.000 kroner. Deretter velger du nedbetalingstid. Her er maksimal nedbetalingstid 15 år.

Når dette er gjort vil kalkulatoren gi deg et forslag til månedlig kostnad. Denne kostnaden stemmer ikke helt overens med det du faktisk vil få. Forslaget er et eksempel hvor du kan få enten bedre eller dårligere enn dette eksempelet.

Neste steget er å fylle inn informasjon om deg selv, som fødselsnummer, og annet mer detaljert informasjon om deg selv og din økonomi. Husk at lånebeløpet du får tilbud om vil være helt avhengig av ditt inntektsnivå og din privatøkonomi. Hver bank gjennomfører selvstendige vurderinger av søknaden din hvorpå du får et lånetilbud. Sambla tilbyr nominell rente fra 7,50% og oppover.

Hva krever Sambla av deg og hvilke betingelser stilles?

Sambla stiller krav til alle som søker om forbrukslån gjennom deres internettside. Du må være minst 18 år 23 år (oppdaterte søknadsregler 17. september 2018) gammel for å søke om forbrukslån gjennom Sambla og i tillegg ha en fast månedlig inntekt på minst 10 000 kroner. Du trenger også å ha vært folkeregistrert i Norge i minst ett år for å kunne ta en effektiv kredittsjekk av deg. Fra og med 17. september 2018 må du også sørge for å ikke ha noen betalingsanmerkninger. Dette var ikke et krav tidligere.

Samlet vurdering: 4.1 /5
Basert på 24 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content