Ferratum Bank

  • Tagliaferro Business Centre Level 6, 14 High Street 1551 Sliema, Malta

  • 800 69 580

  • kundeservice@ferratumbank.no

Gå til nettside

Annonselenke

Ferratum Bank Nøkkeltall
  • 8,5% Eff. rente

  • 1 000 - 30 000 Lånebeløp

  • 15 år Løpetid

  • 20 år Krav alder

  • Ingen Krav inntekt

Vurdering av Ferratum Forbrukslån

Ferratum Bank er en del av det børsnoterte Ferratum Group og har hovedkontoret i Helsinki, Finland. Banken er en 100% digital bank og leverandør av digitale forbrukslån og banktjenester i blant annet Norge. Privatpersoner og små bedrifter kan søke på lån og banktjenester hos Ferratum, som bruker mobil teknologi for å distribuere lån og tjenester. Ferratum Bank vokser raskt og har siden oppstarten i 2005 kontorer i 25 land og et globalt fotavtrykk. Ferratum er en bank som tar innovasjon på alvor. I 2016 lanserte banken en innovativ plattform for mobile banktjenester, inklusive digitale betalingstjenester og overføringer i realtid. Denne flotte tjenesten finnes først og fremst i deler av Europa. Ferratum har ca. 1.8 millioner kunder totalt.

Hva gjør Ferratum for deg?

Ferratum Bank tilbyr to typer digitale lån. Det første kalles ekspress kreditt eller mikrolån og det andre kalles Ferratum Fleksikreditt. Fleksikreditt har en kredittgrense på maksimum 30.000 kr. Et mikrolån er et lån på et mindre beløp, maksimalt 6000 kroner. Lånet betales raskt tilbake hvor søknadsprosessen også er rask. Ferratum Fleksikreditt er mer fleksibelt har som sagt en høyere lånesum.

Du bør søke på lån hos Ferratum Bank fordi banken er sikker og profesjonell. Ferratum lever opp til sitt varemerke, som er en bank med en enkel søkeprosess, kort behandlingstid og strålende kundebehandling. Banken gjør det de kan for å bistå deg i det du trenger.

Søk på forbrukslån gjennom Ferratum

Det er veldig lett å søke på lån hos Ferratum. Deres internettside gir deg en lånekalkulator med en gang den åpnes. Her velger du summen du ønsker å låne. Ferratum er en bank som låner ut relativt små beløp, så hvis du trenger flere hundre tusen kroner er ikke Ferratum rette banken for deg. Trenger du derimot noen titusen kroner eller mindre er det bare å søke. Når du har valgt summen du ønsker å søke på kommer det opp et eksempel som viser den månedlige kosten. Trykk deretter på knappen «søk nå» og du blir bedt om å legge inn ditt navn, telefonnummer og epost adresse før de tar deg videre til en side for oppdatering av din økonomiske situasjon. Ferratum tilbyr en veldig rask tjeneste, som gjør at du får svar på noen sekunder. Banken gir oftest beskjed om søknaden er godkjent innen 3-4 sekunder, og sørger for at pengene er på konto samme dag når du har levert søknaden innen arbeidstid.

Ferratum sine lån ligner på kredittkortlån, da du får et rammelån på beløpet. Du kan bruke det du ønsker av rammen og kan betale tilbake det du ønsker når du har den muligheten. I tillegg til dette gir banken deg 30 dagers rentefritt lån. PÅ denne måten kan du ta opp lånet og bruke det som et kredittkort i 30 dager uten at du trenger å betale for deg. Det er kun når du har brukt pengene lengre enn 30 dager at det koster deg noe som helst.

Forratum lanserte i 2016 en egen mobil bank. Appen er knyttet til Ferratum Debetkort og gir brukerne gratis valutakontoer og uttak i EU land, samt tilgang på SMS overføringer.

Hva krever Ferratum av deg og hvilke betingelser stilles?

Ferratum sjekker om du oppfyller deres minimumskrav etter at søknaden er levert. Du må være over 20 år og du må ha en bankkonto. Oppfyller du disse kravene foretar banken en kredittvurdering av deg.

Samlet vurdering: 3.3 /5
Basert på 15 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content