KlikkLån

  • Grensesvingen 9, NO-0661 Oslo

  • 21 61 00 01

  • info@klikklan.no

Gå til nettside

Annonselenke

KlikkLån Nøkkeltall
  • 15,14% Eff. rente

  • 10 000 - 150 000 Lånebeløp

  • 72 mnd Løpetid

  • 25 år Krav alder

  • Fast inntekt Krav inntekt

Vurdering av KlikkLån Forbrukslån

KlikkLån er et selskap som er startet i samarbeid med Thorn Norge Finans AS. Thorn er et kjent norsk finansselskap som har eksistert i Norge siden 1975. Thorn har bygget seg opp til å bli et av landets største leverandører innenfor finansiering av forbrukerelektronikk og utleie av hvitevarer. KlikkLåns mål er å tilby små lån kontant til ansvarlige låntakere. KlikkLån er veldig fokusert på å sikre dine økonomiske interesser når du tar opp lån. Dette gjøres ved at KlikkLån tilbyr fornuftige priser på kontantlån. KlikkLån tilbyr så lav rente som de kan basert på din økonomiske situasjon. Det beste med KlikkLån er at de tilbyr valgfri avdragstid, ingen sikkerhet og ingen forklaring for hvordan du ønsker å bruke lånet du har fått av KlikkLån.

Hva gjør KlikkLån for deg?

KlikkLån er en tilbyder av smålån som betales kontant. KlikkLån låner ut penger til økonomisk ansvarlige personer som ønsker et lån uten sikkerhet i eiendeler. Det betyr at KlikkLån ikke krever noen form for sikkerhet for at du skal kunne få lånet. KlikkLån tilbyr lån fra 10.000 kroner til og med 150.000 kroner. Du kan selv velge hvor lang nedbetalingstid du ønsker på ditt lån, slik at du selv kan styre din månedlige kostnad. Den korteste nedbetalingstiden er 12 måneder. Den lengste nedbetalingstiden er 72 måneder.

Søk på forbrukslån gjennom Klikklån

Ønsker du å søke på KlikkLån starter du med å åpne internettsiden til selskapet. Internettsiden er enkelt satt opp med en klar og tydelig oversikt over hva KlikkLån kan tilby deg. KlikkLån sier klart og tydelig at renten er fra 9,48%, lånebeløpet er på maksimalt 40.000 kroner, nedbetalingstiden er valgfri fra 12 måneder til maksimum 72 måneder, valgfri bruk av penger og at KlikkLån tilpasser seg ditt lånebehov og nedbetalingstid.

Til høyre på skjermen ser du en lånekalkulator. Her kan du selv bestemme hvor mye du kan låne og hvor lang nedbetalingstid du ønsker. På denne måten kan du lett sette det beløpet og tiden du selv ønsker. Deretter må du fulle ut navn, telefonnummer, epost adresse og personnummer før du trykker på knappen «søk nå». Når du trykker på knappen tar selskapet en automatisk kredittvurdering av deg. Det vil ikke ta lang tid før du får vite om søknaden er innvilget eller ikke. Er søknaden innvilget må du skrive under på låneavtalen med BankID. Etter dette er gjort kommer pengene raskt inn på din konto. Det kan ta noen timer til maksimum noen dager. Noen liker ikke å skrive under låneavtalen med BankID. Du kan derfor få sendt låneavtalen fysisk til deg slik at du kan skrive under på kontrakten for hånd om du skulle ønske det. Ellers kommer låneavtalen på epost, hvor du må åpne en lenke som tar deg til BankID signeringen.

Hva krever KlikkLån av deg og hvilke betingelser stilles?

KlikkLån tilbyr lån til økonomisk forsvarlige personer. KlikkLån stiller derfor strenge krav til sine søkere. Du må ha fylt 25 år for å søke på lån hos KlikkLån. Du må videre ha en fast inntekt og være registrert i Folkeregisteret i minst 2 år. Du trenger derfor ikke være norsk statsborger, men du må ha bodd her sammenhengende og har arbeid i Norge. Det siste kravet som KlikkLån stiller er også veldig viktig, du må nemlig ikke ha noen betalingsanmerkninger registrert på deg.

Samlet vurdering: 4.6 /5
Basert på 7 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content