Uno Finans

  • Skippergata 33, 0154, Oslo

  • +47 40 00 51 60

  • kundeservice@unofinans.no

Gå til nettside

Annonselenke

Uno Finans
  • Fra 5.17% - 24.4 % Eff. rente

  • 10 000 - 500 000 Lånebeløp

  • 15 år Løpetid

  • 25 år Krav alder

  • 120000 Krav inntekt

Vurdering av Uno Finans

Det finnes mange flere banker enn de fleste er klar over når de først planlegger å søke om forbrukslån. Det beste tilbudet får du som regel heller ikke fra den første banken du kontakter. For de som kjenner markedet er det mye penger å spare på å sjekke forskjellige banker. Da kan du kan finne den banken som passer best for den økonomiske situasjonen du er i, men dette kan ta mye tid.

Det er her Uno Finans kommer inn. Uno er en gratis og uforpliktende tjeneste som samarbeider med en mengde banker og sparer deg jobben med å selv måtte søke og sammenligne tilbudene fra alle de forskjellige bankene.

Rent praktisk betyr dette at du kun trenger å levere inn en eneste lånesøknad til Uno Finans, som deretter videresender søknaden til alle bankene de har i partner nettverket sitt. Dette gjøres uten forpliktelser, og uten at du trenger å betale en eneste krone. Fort går det også.

Dermed kan du heller ta en velfortjent pust i bakken, eller fokusere på andre, viktigere ting mens Uno Finans gjør jobben for deg. Når prosessen er ferdig vil du bli presentert med aktuelle tilbud som du fritt kan godta eller avvise.

Hva gjør Uno Finans for deg?

Uno Finans kan hjelpe deg med å ordne forbrukslån, boliglån og refinansiering av boliglån, refinansiering av gjeld og kreditter eller mellomfinansiering. Uno Finans gjør det også mulig for personer uten fast jobb å søke om boliglån.

Du kan for eksempel låne opptil 500.000 kroner i forbrukslån, som du kan bruke til hva du vil. Størrelsen på lånet du kan få godkjent vil komme an på den økonomiske situasjonen din. Bruk en forbrukslån kalkulator for å finne ut dette. Vanligvis vil lånene ha en nedbetalingstid på maksimum 15 år, men større lån med lengre nedbetalingstid er også tilgjengelige. På sidene til Uno Finans finner du en praktisk lånekalkulator som forteller deg hvor mye du kan låne og hvor mye det vil koste deg.

Hvor mye man må betale i renter på forbrukslån og andre lån varierer mye fra bank til bank. Det er her Uno Finans har en viktig rolle. De finner nemlig den laveste rentesatsen som er tilgjengelig for deg i markedet uten at du trenger å søke overalt.

Når Uno legger frem lånesøknaden din vet bankene at det er mange andre banker som også blir tilbudt den samme lånesøknaden. Dette skaper konkurranse, som bidrar til å drive prisene på låneproduktene ned. Samtidig vil du også ha større sjanse for å få innvilget lån når søknaden din presenteres for flere banker.

Søk på forbrukslån gjennom Uno Finans

Prosessen for å søke på lån gjennom Uno Finans er enkel og grei. Den starter med at du må fylle ut et skjema for å søke om lånet.

Uno kontakter deretter samarbeidsbankene i nettverket sitt som kommer tilbake med sine beste tilbud. Det er viktig å huske på at bankene her vet at de konkurrerer om lånet ditt, så i mange tilfeller strekker de seg litt lengre for å vinne deg som kunde.

Så snart Uno får tilbake tilbudene fra bankene de samarbeider med vil du få velge det lånet som passer best for deg. På noen typer lån kan du få svar tilbake allerede samme dag, mens andre trenger litt lenger behandlingstid.

Hva krever Uno av deg og hvilke betingelser stilles?

For å kunne søke på lån gjennom Uno Finans må du være myndig, ha e-postadresse og ha registrert bostedsadresse i Norge. Du trenger også norsk fødselsnummer og telefonnummer.
Før du kan få innvilget lån vil du måtte gjennomgå en kredittsjekk for blant annet å sjekke om du er registrert med betalingsanmerkning.

Dersom du har betalingsanmerkning vil Uno ikke kunne gi deg lån uten sikkerhet, men lån med sikkerhet i bolig eller lignende kan fortsatt være mulig. Du kan også søke sammen med en medsøker for å øke sjansene til at du får innfridd lånet, og for å forbedre vilkårene for lånet.

Samlet vurdering: 4.5 /5
Basert på 4 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content