Thorn

  • Grensesvingen 9, 0661 Oslo

  • 21 61 00 00

  • infono@thorn.no

Gå til nettside

Annonselenke

Thorn Nøkkeltall
  • 15,14% Eff. rente

  • 10 000 - 100 000 Lånebeløp

  • 72 mnd Løpetid

  • 25 år Krav alder

  • Fast inntekt Krav inntekt

Vurdering av Thorn Forbrukslån

I 1975 etablerte Thorn i Norge og er mest kjent å leie ut hjemmeelektronikk. Senere har de også etablert seg som en stor aktør for salg og finansiering av produkter som TV, DVD, HiFi, videokamera, hvitevarer, PC, printere, scannere, mobiltelefoner og annet. Selskapet fortsetter å utvikle seg og samlet alle sine butikker på Thorn.no i 2008. Hvis du ikke liker å bestille varer på en internettside kan du også ringe på telefon 21610000 for å snakke med en kundebehandler om akkurat det du ønsker deg. Thorn ønsker å holde konkurransedyktige priser på kjente merkevarer samtidig som de tilbyr god service og veiledning.

Thorn fokuserer også på finansiering av dine kjøp eller å kunne yte lån direkte til deg. Selskapet samarbeider også med andre tilbydere av smålån og andre kreditter, så det kan hende at du kommer borti dem også gjennom deres samarbeidspartnere. Dette selskapet holder til i Oslo og har der 40 medarbeidere som kan hjelpe deg med å svare på dine spørsmål. Thorn ønsker å hjelpe folk til å bedre sin privatøkonomi, som selskapet gjør gjennom lån og finansiering av varer kjøpt på Thorn.

Hva gjør Thorn for deg?

Thorn Norge AS eier Thorn Privat Finans, som er et selskap som gir lån til folk som ønsker det. Privat Finans låner ut maksimalt 100.000 kroner. Selskapet har fire forskjellige lånetyper som du kan kjøpe. Det første er et vanlig forbrukslån som kalles PrivatLån Pluss. PrivatLån Pluss gir deg muligheten til å ta opp et lån til maksimalt 100.000 kroner til en god rente, hvor lånet betales ned hver måned frem til lånet er betalt tilbake. Renten starter på 9,48%.

Du kan også ta opp et PauseLån, som tillater deg å ta pauser i løpet av nedbetalingstiden. Dette låner gir deg muligheten til å be om 2 avdragsfrie måneder hvert eneste år. Det er en fin måte å bruke litt ekstra i sommerferien eller på andre måter balansere budsjettet etter hva man har råd til.

De tilbyr også et lån som heter TryggLån. TryggLån er lån for deg som får problemer med for eksempel tap av inntekt eller på andre måter kommer i økonomiske problemer. Tar du opp dette lånet kan du samtidig betale en forsikring som går at du slipper å betale de første 12 månedene etter at ulykka kommer.

Til sist tilbyr de ProduktFinans, som kun er et annet ord for kjøp av varer på Thorn på avbetaling.

Søk på forbrukslån gjennom Thorn

Ønsker du å søke på lån hos Thorn starter du ved å gå til startsiden. Her må du ta stilling til hva slags lån du ønsker. Ønsker du PrivatLån Pluss trukker du på dette lånet. Da blir du tatt med til en side som sier litt om hva dette lånet er og hva det dreier seg om. Du må deretter velge hva slags beløp du ønsker å låne. Du kan velge et tall mellom 10.000 kroner og 100.000 kroner. Nedbetalingstiden setter du også, som går fra og med 12 måneder til og med 72 måneder. Når dette er gjort trykker du på den oransje knappen «søk nå». Du blir tatt videre til neste side hvor du må putte inn litt informasjon om deg før du trykker på knappen «søk nå». Da bekrefter du søknaden med BankID og venter på svar. Svar kommer innen en time, hvis det er en dag eller tid Thorn har oppe.

Thorns laveste rente er på 9,48%, mens den høyeste effektive renten er på 52,85%. Termingebyr på 45 kroner kommer også i tillegg til månedsbeløpet ved en saldo over 1.000 kroner.

Hva krever Thorn av deg og hvilke betingelser stilles?

Thorn krever ikke så mye av deg som søker, men sjekker selvfølgelig din kredittbakgrunn etter at du har søkt. Du må ha fylt 25 år og ha ingen registrerte betalingsanmerkninger for å søke på lån hos Thorn Privat Finans.

Samlet vurdering: 3 /5
Basert på 14 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content