EasyBank

  • Holbergs gate 21, 0166, Oslo

  • 22 99 14 00

  • post@brabank.no

Gå til nettside

Annonselenke

EasyBank Nøkkeltall
  • 9.62 - 23.92 % Eff. rente

  • 10 000 - 500 000 Lånebeløp

  • 15 år Løpetid

  • 23 år Krav alder

  • 0 Krav inntekt

Vurdering av EasyBank

Norge er et av de mest avanserte markedene i verden når det gjelder digitalisering og moderne bankteknologi. De nye teknologiene gjør det mulig å automatisere prosesser som tidligere ble gjort manuelt. Resultatet er tjenester som kan gjøres mye raskere og mer effektivt, og dermed billigere enn tidligere.

Tjenester fra EasyBank

EasyBank er en heldigital bank som tilbyr lån uten sikkerhet til privatpersoner i Norden, innskuddsprodukter, og fakturakjøp og lån til små og mellomstore bedrifter. Banken tilbyr produkter som er enkle, brukervennlige, og som har attraktive betingelser. Søknaden gjøres gjennom EasyBank sin enkle og effektive heldigitale prosess.

Lån opp til 500 000 uten sikkerhet

Ett av de mest populære produktene til EasyBank er deres lån uten sikkerhet, også ofte kalt forbrukslån. Dette er et lån uten restriksjoner som man kan bruke til hva man vil. Det går an å låne mellom 10 000 og 500 000 uten sikkerhet i EasyBank. Den økonomiske situasjonen din bestemmer hvor mye du kan låne. Hovedregelen er at pengene du låner i denne typen lån må betales tilbake i løpet av en periode på 5 år.

Rentesatser starter fra 7,46%

Hvor mye rente man må betale hos EasyBank vil bli avgjort basert på den økonomiske situasjonen til låntakeren. Desto mer solid den økonomiske situasjonen din er, desto lavere vil rentesatsen din bli. Dette er fordi banken da regner kostnadene med risikoen på lånet ditt som lavere. For øyeblikket har EasyBank rentesatser som starter så lavt om 7,49% for lån uten sikkerhet.

Fleksible lånebetingelser

Forbrukslånene til EasyBank er også fleksible. Dette betyr at man kan forandre på lånet underveis dersom den økonomiske situasjonen forandrer seg. Det går også an å sikre lånet med en forsikring slik at man ikke slipper å bekymre seg om hvordan man skal kunne tilbakebetale lånet på grunn av uforutsette situasjoner.

Refinansiering og samling av dyre smålån

Smålån ser kanskje små og uskyldige ut i seg selv, men dersom man får flere av dem begynner man fort å merke at de kan bli dyre. Rentene er vanligvis høye på denne typen smålån, og i tillegg har hvert av lånene vanligvis sine egne administrasjonsavgifter og lignende. Det samme gjelder med kredittkortgjeld.

Som om ikke det økonomiske skulle være nok så er det også lett gjort å miste oversikten dersom man har lån både her og der. Dette kan i verste fall lede til at man glemmer en innbetaling, og i tillegg ender opp med å betale purringer. En av de mest populære grunnene for å ta opp lån i EasyBank er derfor refinansiering av kredittkortgjeld og dyre smålån.

Refinansiering og samling av smålån har mange fordeler. For det første gir det deg stålkontroll på økonomien når du bare har en enkel regning å betale. I tillegg har det viktige økonomiske fordeler. Når man samler smålån reduserer man hvor mange lån man betaler administrasjonsavgifter på, slik at kostnadene med hvert av lånene effektivt reduseres.

Med et større refinansieringslån kan man også vanligvis få en merkbart bedre rente enn man hadde på de individuelle smålånene og kredittkortgjelden. Dersom betalingen av alle minimumsbeløpene på de individuelle lånene var en byrde på økonomien kan det også i noen tilfeller gå an å spre betalingen ut over en lengre periode, slik at du får romsligere økonomi, uten at dette virker fordyrende.

Søk på forbrukslån fra EasyBank

EasyBank er en heldigital bank, så søknaden om lån kan gjøres i sin helhet på nettet. Prosessen er også veldig enkel. Det første man trenger å gjøre er naturligvis å bestemme seg for hvor mye man trenger å låne. Deretter fyller man ut informasjonen i skjemaet, og signerer elektronisk.

Du vil deretter motta en epost med informasjon om hva du trenger å gjøre videre før lånet kan utbetales. Dette vil vanligvis inkludere signering og opplasting av gjeldsbrevet, opplasting av skattemelding, siste lønnsslipp og kontonummer. Vanligvis får man utbetalt lånet samme dg som denne informasjonen er sjekket og godkjent.

Betingelser for å søke om lån fra EasyBank

Lån fra EasyBank er tilgjengelige for personer over 23 år som har norsk personnummer. For å være kvalifisert må man kunne vise til 3 års ligningshistorikk, og man kan ikke ha betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker.

Samlet vurdering: 4.5 /5
Basert på 2 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content