Lendo

  • Hagegata 22, 0653 Oslo

  • 22 00 70 70

  • kundeservice@lendo.no

Gå til nettside

Annonselenke

Lendo
  • Fra 5,33% Eff. rente

  • 10 000 - 500 000 Lånebeløp

  • 15 år Løpetid

  • 20 år Krav alder

  • 120000 Krav inntekt

Vurdering av Lendo

Lendo er en finansagent for 17 banker i Norge, og formidler lån på veiene av disse samarbeidsbankene. Lendo samarbeider med Gjensidige Bank, yA Bank, Ikano Bank, Santander Consumer Bank, Resurs Bank, BB Bank, Svea Finans, Monobank, Nordea, MyBank, Nordax Bank, BN Bank, Avida, re:member, Instabank, Easybank, BRAbank og Express Bank.

Lendo er en del av Schibsted-konsernet som er blant Nordens største mediekonsern. Schibsted har over 8000 ansatte i 22 ulike land. I tillegg til Lendo eier også Schibsted FINN.no, Aftenposten, VG, Dine Penger, Let’s Deal og mittanbud.no. Du finner også Lendo i Sverige, Danmark og Finland.

Hva gjør Lendo for deg?

Lendo formidler forbrukslån, smålån og kredittkort. Selskapet fokuserer også på refinansiering av kredittkort og annen dyr gjeld. Lendos modell er nært samarbeid med sine 17 banker for å finne deg det billigste lånet med lavest rente. Lendo tilrettelegger for at din søknad blir sendt til alle 17 på en gang slik at du sparer tid. Bankene må da konkurrere om deg.

Lendo sammenligner også kredittkort, og har en imponerende samling av 304 forskjellige kredittkort. Er du på jakt etter et bedre kredittkort enn det du har kan du sortere samlingen av kredittkort etter lavest effektiv rente, lengst rentefrie periode og høyest kredittgrense. Lendo tilbyr med andre ord lån uten sikkerhet med fokus på forbrukslån og kredittkortgjeld. Du kan ikke søke på alle kredittkortene gjennom Lendo sin side selv om Lendo har oversikten over vilkårene til kortene.

Søk på forbrukslån gjennom Lendo

Lendo formidler lån på veiene av sine samarbeidsbanker, og tilbyr refinansiering, forbrukslån og kredittkortlån. Renten varierer fra kunde til kunde, men Lendo jobber alltid med å få lavest rente for dine kunder. Lendo sin søknadsprosess starter ved at du åpner deres hjemmeside. Du blir møtt av en stor lånekalkulator. Den dekker hele siden. Du velger lånebeløp, nedbetalingstid og trykker deretter på den grønne knappen «søk nå». Etter du har trykket på knappen blir du tatt med til neste side. Her må du gjøre et valg: du søker alene, med en samboer eller ektefelle som er medsøker eller en annen medsøker. Deretter fyller du inn informasjon om deg selv og passer på at du trykker på «fortsett». Etter dette blir det mer informasjon. Etter at søknaden er ferdig utfylt får du tilbud. Disse kommer i løpet av 24 timer, og de er gyldige i 30 dager. Du står helt fritt til å velge det tilbudet du selv ønsker, og å søke er selvfølgelig helt uforpliktende. Lendo gir deg fleksibiliteten du trenger.

Hva krever Lendo av deg og hvilke betingelser stilles?

Alle banker stiller krav til sine søkere. Lendo overholder disse kravene på veiene av sine samarbeidspartnere. Lendo har en minimumsalder på 20 år og en øvre aldergrense på 70 år. Det er med andre ord ikke fritt frem for alle å søke. Lendo krever også en minimums inntekt på 120.000 kroner per år. Det tilsvarer 10.000 kroner per måned og kan være krevende for studenter. Det er også viktig at du ikke har noen betalingsanmerkninger eller inkassokrav, samtidig som du er registrert i Folkeregisteret.

Samlet vurdering: 4.7 /5
Basert på 15 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content