Lån uten sikkerhet - søk nå!

Søk nå - helt gratis!

Smålån

Ønsker du å gjøre noe som ikke koster så mye penger? Da bør du lese mer om smålån. Smålån er lån av mindre beløp som du selv kan bruke på det du ønsker. Smålån er lån uten sikkerhet hvor du ikke trenger å bekymre deg for lånets brukskrav. Huslån, hyttelån, billån og bobillån har brukskrav som gjør at lånet må brukes til å kjøpe akkurat disse tingene, hvor bankene tar pant i objektene. Smålån er lån ideelle for privat bruk. Du styrer selv hva du vil bruke pengene på. Ønsker du å kjøpe inn litt ekstra til hagen, kjøpe noe ekstra til en spesiell person til jul, eller andre ting så passer smålån perfekt.

Refinansiering

Smålån passer også veldig godt til refinansiering. Refinansiering betyr at du tar opp et nytt lån for å betale ned et allerede eksisterende lån. Refinansiering er fordelaktig når den nye gjelden som tas opp er billigere enn den allerede eksisterende gjelden. Da går dine månedlige kostnader ned selv om ikke gjelden blir noe mindre. Refinansiering kan hjelpe deg med å få bedre kontroll på din allerede eksiterende gjeld. Hvis refinansieringen gir deg et par tusen ekstra kroner per måned som ikke er bundet opp i gjeldsbetalinger kan du bruke disse pengene på å betale ned gjelden din raskere. Ekstra nedbetaling gjør at du sparer enda mer penger fordi du betaler ned gjelden din raskere. Smålån hjelper deg derfor til å bli økonomisk uavhengig.

Hvem kan søke smålån?

Smålån er en fantastisk mulighet til å spare penger ved å refinansiere dyrere gjeld, gjøre unna dyre gjøremål, eller ta den litt dyre og nødvendige servicen på bilen. Smålån er populære lån. Mange ønsker derfor å vite hvem som kan søke på denne type lån. Loans.no har oversikten over de fleste smålån som tilbys på markedet. Prøv vår sammenligningstjeneste slik at du kan få oversikten raskt og effektivt. Alle lån stiller de samme kravene.

De forskjellige tilbyderne og formidlerne av smålån stiller forskjellige krav til søkerne. Det er ofte disse krever at du er over 25 år gammel og at du har fast inntekt, men det er flere tilbydere og formidlere som ikke setter noe inntektskrav. Sammenlign smålån i vår tjeneste å få raskt oversikt over kravene de forskjellige tilbyderne og formidlerne stiller til deg som søker.

Samlet vurdering: 5 /5
Basert på 5 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content