Smålån

Ønsker du å gjøre noe som ikke koster så mye penger? Da bør du lese mer om smålån. Smålån er lån av mindre beløp som du selv kan bruke på det du ønsker. Smålån er lån uten sikkerhet hvor du ikke trenger å bekymre deg for lånets brukskrav. Huslån, hyttelån, billån og bobillån har brukskrav som gjør at lånet må brukes til å kjøpe akkurat disse tingene, hvor bankene tar pant i objektene. Smålån er lån ideelle for privat bruk. Du styrer selv hva du vil bruke pengene på. Ønsker du å kjøpe inn litt ekstra til hagen, kjøpe noe ekstra til en spesiell person til jul, eller andre ting så passer smålån perfekt.

Refinansiering

Smålån passer også veldig godt til refinansiering. Refinansiering betyr at du tar opp et nytt lån for å betale ned et allerede eksisterende lån. Refinansiering er fordelaktig når den nye gjelden som tas opp er billigere enn den allerede eksisterende gjelden. Da går dine månedlige kostnader ned selv om ikke gjelden blir noe mindre. Refinansiering kan hjelpe deg med å få bedre kontroll på din allerede eksiterende gjeld. Hvis refinansieringen gir deg et par tusen ekstra kroner per måned som ikke er bundet opp i gjeldsbetalinger kan du bruke disse pengene på å betale ned gjelden din raskere. Ekstra nedbetaling gjør at du sparer enda mer penger fordi du betaler ned gjelden din raskere. Smålån hjelper deg derfor til å bli økonomisk uavhengig.

Hvem kan søke smålån?

Smålån er en fantastisk mulighet til å spare penger ved å refinansiere dyrere gjeld, gjøre unna dyre gjøremål, eller ta den litt dyre og nødvendige servicen på bilen. Smålån er populære lån. Mange ønsker derfor å vite hvem som kan søke på denne type lån. Loans.no hjelper deg med å finne lånet som passer deg best. Alle lån stiller de samme kravene.

Du må være 20 år eller eldre for om å få lån gjennom våre samarbeidspartnere. Du må også være norsk statsborger og registret i folkeregisteret. Jobber du og bor i Norge er registering i folkeregisteret vanligvis ikke noe problem. Våre partnere tar en sjekk av din økonomi, så det er viktig at det ikke kommer opp noen betalingsanmerkninger. Våre partnere ønsker også at du har kapasitet til å betale tilbake lånet. Det er derfor viktig at du har inntekt. Hvor stor denne inntekten må være varierer litt fra partner til partner, men grovt regnet kan vi si at 200.000 kroner eller mer i inntekt i året er utgangspunktet.

Ønsker du å søke på smålån, men sliter med å oppfylle kravet om inntekt eller er usikker på om beløpet du ønsker i lån kan rettferdiggjøres med din inntekt hjelper det å søke sammen med en annen person. Medsøkere hjelper deg til å få det lånet du trenger. Medsøkere hjelper deg også til å få en lavere rente. Det er derfor bare fordeler med å søke sammen med en annen person. Søk hos Loans.no i dag og la oss hjelpe deg med å få pengene du ønsker i dag.

Samlet vurdering: 5 /5
Basert på 5 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Navn
Epost
Tittel
Vurdering
Anmeldelse