Forbrukslån rente

Er det Loans.no som gir meg renten og hvilke rente får jeg på mitt forbrukslån?

Rente er en prosent som reflekterer hvor mye du må betale på ditt lån for å låne pengene fra den organisasjonens om gir det lånet. Rente er den vanlige måten å måle kostnad på lån på. Lånerenten kan være nominell og effektiv. Nominell lånerente eller nominell rente betyr at prosenten som er oppgitt er prosenten som knyttes til kostnaden på lånet uten noen andre kostnader medregnet i rentesatsen. Så å si alle renter som blir oppgitt på lån er oppgitt som nominell rente. Effektiv rente er den rentesatsen som du må betale på lånet ditt inkludert alle kostnader som for eksempel administrasjonsgebyr, månedlige gebyr og etableringsgebyr.

I visse tilfeller vil nominell og effektiv rente være den samme. Da er man veldig heldig og har funnet en bank som ikke tar betalt for noe annet enn den nominelle kostnaden på lånet. Disse bankene er det dessverre få av.

 

Vi i Loans.no jobber for å finne den beste renten i markedet for deg.

Vi tilrettelegger søknadsprosessen og sender deg alle tilbud vi finner for deg. Loans.no utsteder ikke selv lån, men formidler lån fra våre samarbeidspartnere. Dette fordi vi har meget flinke partnere som tilbyr veldig konkurransedyktige vilkår. Vi bestemmer derfor ikke renten. Våre samarbeidspartnere bestemmer renten på lånet ditt.

Din rente settes ut i fra en kombinasjon av mange forskjellige faktorer. Disse faktorene reflekterer alt fra alder, inntekt, gjeld, eiendeler og annet. Våre partnere har forskjellige måter å regne ut hvordan din rente skal settes, som igjen gjør at du kan få forskjellige renter fra forskjellige banker. Dette gjør jobben vår veldig viktig. Den eneste måten du kan være sikker på at du får en god rente er å sjekke med mange forskjellige banker om hva slags rente du kan få hos disse bankene.

Renten banken gir deg reflekterer bankens syn på deg som risiko. Alle som låner ut penger regner på hvor stor sannsynlighet det er for at du skal betale tilbake hele lånet, renten og avdrag. En bank kan synes at kombinasjonen av faktorer de ser på gir en nokså høy sannsynlighet for at du ikke kommer til å betale tilbake alt innen tiden og priser lånet til for eksempel 15% rente. En annen bank kan regne på risikoen på en annen måte og få en lavere sannsynlighet for at du ikke betaler lånet tilbake. På denne måten kan den andre banken prise lånet ditt til en rente på 12%.

Er du på jakt etter et forbrukslån?

Ønsker du et forbrukslån med en lavest rente som mulig? Ta kontakt med oss i dag. Vi er selskapet i markedet som jobber hardest for å skaffe deg markedets laveste rente. Vi låner ikke ut penger selv og har derfor ingen interesse av å låne deg penger til en høy rente. Vi lever av fornøyde kunder, og fornøyde kunder er kunder som får lån til markedets laveste rente!

Lær om forbrukslån med oss

 • forbrukslån tips

  Forbrukslån Forbrukslån er ofte diskutert i media om dagen. De fleste har en eller mange meninger om hva forbrukslån er, hvorfor de eksisterer og hva du og jeg burde bruke forbrukslån på. Det er ikke lett å vite helt nøyaktig hva man burde eller ikke burde bruke pengene på. Hele poenget med forbrukslån er at…

  Les Mer
 • forbrukslån medsøker

  Må jeg søke på forbrukslån hos Loans.no alene eller kan jeg søke sammen med noen? Alle kan søke på forbrukslån hos Loans.no så lenge du oppfyller visse minimumskriterier. Kriteriene er grunnleggende for de fleste typer lån: du må være myndig, ha norsk statsborgerskap i minimum 2 år, inntekt på minimum 200.000 kroner og bestå kredittsjekken….

  Les Mer
 • Refinansiering av lån

  Våre kunder ønsker de billigste lånene de kan få Ingen av våre kunder ønsker å betale mer enn det de absolutt trenger å betale for gjeld. For å minimere kostandene sine kan lånetakere derfor ta opp billigere gjeld enn gjelden de allerede har for deretter å bruke denne billigere gjelden til å betale ned den…

  Les Mer
 • Lån uten sikkerhet

  Når jeg låner penger gjennom Loans.no, hva slags type sikkerhet krever dere for å utbetale lånet? Loans.no låner ikke ut penger, men jobber heller med veldig dyktige og markedsledende partnere om å formidle deres lån. Dette er den beste måten og alltid finne markedets billigste forbrukslån for deg. Våre partnere konkurrerer alltid seg i mellom,…

  Les Mer
 • Loans låneformidler

  Hvordan betaler jeg ned lånet mitt og må jeg følge nedbetalingsplanen? Loans.no er et selskap som videreformidler lån på veiene av våre samarbeidspartnere. Vi jakter på de billigste lånene i markedet for våre kunder hver eneste gang en lånesøknad leveres til oss. Banker er statiske og ofte trege til å senke renten. Vi er et…

  Les Mer
 • Vi skriver om det siste innen forbrukslån

  Se alle blogg innlegg