Refinansiering av lån

Våre kunder ønsker de billigste lånene de kan få

Ingen av våre kunder ønsker å betale mer enn det de absolutt trenger å betale for gjeld. For å minimere kostandene sine kan lånetakere derfor ta opp billigere gjeld enn gjelden de allerede har for deretter å bruke denne billigere gjelden til å betale ned den dyrere gjelden. Denne måten å betale gjeld på kalles refinansiering. Refinansiering er en av de letteste og raskeste måtene og redusere kostnadene i husholdningsbudsjettet.

Vi i Loans.no anbefaler alle våre kunder å betale ned gjeld så raskt som mulig for å bruke minst mulig penger på gjeld
Den beste måten å betale ned gjeld raskere på er å betale mer enn den månedlige summen på lånet. Du trenger mer penger til å betale mer ned på lånet. En fin måte å få litt mer penger hver måned er å refinansiere, for deretter å bruke de ekstra hundrelappene du sitter igjen med etter refinansieringen på ekstra betalinger på lånet ditt. På denne måten kan du fort avkorte lånet ditt med flere måneder.

Poenget kan illustreres slik: tenk deg at du har 600.000 kroner i kredittkortgjeld til 20%. Du betaler da 10.000 kroner i renter per måned. Hvis du reduserer renten på kredittkortgjelden til 10% ved å ta opp et forbrukslån betaler du kun 5.000 kroner per måned i renter. Bruker du da de sparte 5.000 kroner per måned til å betale på lånet betaler du 60.000 ekstra på lånet hvert eneste år. Resultatet av en slik nedbetaling er at du nedbetaler lånet år raskere enn du ville ha gjort hvis du har strukturert lånet over en lengre periode, som for eksempel 10 år.

Eksempelet viser at refinansiering er viktig og påvirker husholdningen på flere måter. Den ene måten er å få ned de månedlige kostnadene ved å få en ny gjeld som man betaler betraktelig mindre på i prosent. Her er det veldig mye penger å spare og denne grunnen alene er en viktig grunn for å spare titusener av kroner hvert eneste år.

Den andre grunnen for å refinansiere din personlige gjeld er å bruke de pengene du sparer på å betale mindre hver eneste måned på lånet ditt til å betale mer på din nye gjeld. På denne måten er refinansiering en måte for deg å betale mindre hver måned, spare penger, samtidig som du nedbetaler gjeld raskere enn du ville ha gjort før refinansieringen ville skje.

Ønsker du å betale mindre på din gjeld hver eneste måned? Ta kontakt med oss i dag. Vi jobber gratis for deg og alle tilbud gjennom oss er uforpliktende. Send inn en søknad i dag og se hva slags tilbud vi kan skaffe deg. Vi skuffer ikke. Send oss også en e-post eller ring hvis noe skulle være uklart eller vanskelig. Vi er her for deg!

Lær om forbrukslån med oss

 • forbrukslån tips

  Forbrukslån Forbrukslån er ofte diskutert i media om dagen. De fleste har en eller mange meninger om hva forbrukslån er, hvorfor de eksisterer og hva du og jeg burde bruke forbrukslån på. Det er ikke lett å vite helt nøyaktig hva man burde eller ikke burde bruke pengene på. Hele poenget med forbrukslån er at…

  Les Mer
 • forbrukslån medsøker

  Må jeg søke på forbrukslån hos Loans.no alene eller kan jeg søke sammen med noen? Alle kan søke på forbrukslån hos Loans.no så lenge du oppfyller visse minimumskriterier. Kriteriene er grunnleggende for de fleste typer lån: du må være myndig, ha norsk statsborgerskap i minimum 2 år, inntekt på minimum 200.000 kroner og bestå kredittsjekken….

  Les Mer
 • Lån uten sikkerhet

  Når jeg låner penger gjennom Loans.no, hva slags type sikkerhet krever dere for å utbetale lånet? Loans.no låner ikke ut penger, men jobber heller med veldig dyktige og markedsledende partnere om å formidle deres lån. Dette er den beste måten og alltid finne markedets billigste forbrukslån for deg. Våre partnere konkurrerer alltid seg i mellom,…

  Les Mer
 • Forbrukslån rente

  Er det Loans.no som gir meg renten og hvilke rente får jeg på mitt forbrukslån? Rente er en prosent som reflekterer hvor mye du må betale på ditt lån for å låne pengene fra den organisasjonens om gir det lånet. Rente er den vanlige måten å måle kostnad på lån på. Lånerenten kan være nominell…

  Les Mer
 • Loans låneformidler

  Hvordan betaler jeg ned lånet mitt og må jeg følge nedbetalingsplanen? Loans.no er et selskap som videreformidler lån på veiene av våre samarbeidspartnere. Vi jakter på de billigste lånene i markedet for våre kunder hver eneste gang en lånesøknad leveres til oss. Banker er statiske og ofte trege til å senke renten. Vi er et…

  Les Mer
 • Vi skriver om det siste innen forbrukslån

  Se alle blogg innlegg