Loans låneformidler

Hvordan betaler jeg ned lånet mitt og må jeg følge nedbetalingsplanen?

Loans.no er et selskap som videreformidler lån på veiene av våre samarbeidspartnere. Vi jakter på de billigste lånene i markedet for våre kunder hver eneste gang en lånesøknad leveres til oss. Banker er statiske og ofte trege til å senke renten. Vi er et lite selskap som fokuserer kun på å finne de bankene som har lavest rente den dagen du trenger det. På denne måten kan vi finne det du trenger når du trenger det istedenfor at du må vente på at andre aktører skal tilpasse seg dine behov.

Loans.no er en låneformidler

Det betyr at vi jobber for at du skal få det best mulig. Når vi finner gode lånetilbud for deg, og et lånetilbud som du ønsker, inngår du en låneavtale direkte med banken som har gitt deg tilbudet. Vi gjør jobben, men er ikke en del av avtalen. Dette er viktig for at du skal ha en enkel og effektiv måte å betale ned lånet ditt. Det gjør det også mye lettere når du ønsker å vite mer om lånet ditt, som rentefritak i noen måneder eller muligheter for avdragsfritak om du plutselig skulle trenge det.

Når du har skrevet under på lånetilbudet med banken du mener passer deg best, får du pengene på konto så raskt som mulig, og ofte på dagen. Du betaler på lånet hver måned. Betalingene går rett til bankens bankkonto. Banken gir deg en betalingsplan med låneavtalen. Betalingsplanen viser rente, alle kostnader og hvor mye du må betale hver måned. Lånesummen som betales hver måned er vanligvis den samme. Du forplikter deg gjennom låneavtalen til å betale dette månedsbeløpet hver måned.

Vi vet god, og det samme gjør bankene, at livssituasjonen forandrer seg. Det betyr at nedbetalingsplanen kan forandres uten at det ikke er så mye dramatikken i det. Men, det er veldig viktig at du som lånetaker sier i fra til banken. Har du et lån og ikke klarer å betale en måned, så er det viktig at du ringer banken og sier i fra at du ikke klarer å betale på forbrukslånet ditt den gitte måneden. Banken har da rutiner på plass slik at de kan hjelpe deg. Det vanlige er at de spør om de kan legge månedsbetalingen på neste måned uten at det skjer noe mer enn det. Det betyr da at hvis du har et månedsbeløp på 2.200 kroner, som du betaler på ditt forbrukslån og ikke kan betale dette en måned, vil banken spørre deg om det går greit for deg å betale 4.400 kroner neste måned. Hvis du kan betale 4.400 kroner den påfølgende måneden, så er det ingen problem.

Klarer du derimot ikke å betale neste måned heller er det viktig at du sier dette med en gang. Bankene ønsker da at du betaler litt hver måned, som for eksempel 1.000 kroner eller noe lignende. Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg med å finne lånet du trenger for å fortsatt ha fleksibel og god økonomi.

Lær om forbrukslån med oss

 • forbrukslån tips

  Forbrukslån Forbrukslån er ofte diskutert i media om dagen. De fleste har en eller mange meninger om hva forbrukslån er, hvorfor de eksisterer og hva du og jeg burde bruke forbrukslån på. Det er ikke lett å vite helt nøyaktig hva man burde eller ikke burde bruke pengene på. Hele poenget med forbrukslån er at…

  Les Mer
 • forbrukslån medsøker

  Må jeg søke på forbrukslån hos Loans.no alene eller kan jeg søke sammen med noen? Alle kan søke på forbrukslån hos Loans.no så lenge du oppfyller visse minimumskriterier. Kriteriene er grunnleggende for de fleste typer lån: du må være myndig, ha norsk statsborgerskap i minimum 2 år, inntekt på minimum 200.000 kroner og bestå kredittsjekken….

  Les Mer
 • Refinansiering av lån

  Våre kunder ønsker de billigste lånene de kan få Ingen av våre kunder ønsker å betale mer enn det de absolutt trenger å betale for gjeld. For å minimere kostandene sine kan lånetakere derfor ta opp billigere gjeld enn gjelden de allerede har for deretter å bruke denne billigere gjelden til å betale ned den…

  Les Mer
 • Lån uten sikkerhet

  Når jeg låner penger gjennom Loans.no, hva slags type sikkerhet krever dere for å utbetale lånet? Loans.no låner ikke ut penger, men jobber heller med veldig dyktige og markedsledende partnere om å formidle deres lån. Dette er den beste måten og alltid finne markedets billigste forbrukslån for deg. Våre partnere konkurrerer alltid seg i mellom,…

  Les Mer
 • Forbrukslån rente

  Er det Loans.no som gir meg renten og hvilke rente får jeg på mitt forbrukslån? Rente er en prosent som reflekterer hvor mye du må betale på ditt lån for å låne pengene fra den organisasjonens om gir det lånet. Rente er den vanlige måten å måle kostnad på lån på. Lånerenten kan være nominell…

  Les Mer
 • Vi skriver om det siste innen forbrukslån

  Se alle blogg innlegg