Forbrukslån

Hvordan søker jeg på forbrukslån hos Loans.no

Loans.no har bevisst satt opp enkle og brukervennlige internettsider slik at alle som ønsker å søke på forbrukslån lett kan finne frem til hvordan dette gjøres. Den letteste måten å søke på lån hos oss er først å gå inn på siden www.loans.no. Du vil da med en gang se hva du trenger å gjøre. Det er kun et par valg du må tenke over, klikke deg inn på det du ønsker og fortsette derifra. Alle våre tastevalg er intuitive og enkle.

Vi i Loans.no har som filosofi: enkelhet, effektivitet og kundefokus. Denne enkle filosofien gjennomfører vi i alle ledd. Det betyr at når du ønsker å søke på forbrukslån hos oss så skal det å søke være enkelt, tidsbesparende for deg som kunde og du som kunde skal få det du trenger. Mange banker har en tendens til å gjøre ting vanskeligere enn det søknadsprosesser trenger å være. Et par tastetrykk skal være nok. Det er heller ikke noe behov å samle mer informasjon fra deg som kunde enn det vi trenger. Vi spør derfor kun etter informasjon som vi trenger slik at du ikke trenger å bruke mer tid på søknadsprosessen enn nødvendig.

Effektivitet er viktig for oss.

Vi starter prosessen med å søke forbrukslån med en gang du har levert søknaden. Vi tar turen innom alle våre samarbeidspartnere for at du skal få det beste tilbudet du kan få. Besøk oss i Loans.no på vår internettside i dag og søk. Kun det beste for deg er godt nok for oss.

Vi har laget en internettside som vi mener er veldig lett å bruke og brukervennlig. Ingen er perfekte og vi er ingen unntak. Synes du for en eller annen grunn at det er vanskelig å finne det du leter etter eller at det er vanskelig å sende din søknad til oss, ta kontakt. Gå rett på kontakt oss delen av våre sider og send oss en e-post eller ring. Vi svarer raskt på e-post og vi tar telefonen når du ringer. God og vennlig kundebehandling er en av måtene vi setter kunden i fokus. Vi er her for deg og har ikke livets rett uten kunder.

Leter du etter det beste forbrukslånet for deg?

Ta kontakt med oss i dag. Alle søknader er uforpliktende. Du kan derfor trykt sende oss en søknad som vi behandler fort, for deretter å motta tilbud etter tilbud uten å godta et eneste et. Vi stiller ingen spørsmål om hvorfor du ikke ønsker tilbudene som blir sendt. Det er ikke vår sak. Loans.no fokuserer kun på å gjøre jobben sin best mulig, som er å behandle søknader, finne best mulig lån for deg, for deretter å sende deg alle de gode tilbudene som vi har funnet. Du kan også sammenligne våre tilbud med andre tilbud, hvis du skulle ønske dette.

Lær om forbrukslån med oss

 • Søke forbrukslån

  Er det noen begrensninger på forbrukslånet? Det er alltid begrensninger på hvem som kan søke på forbrukslån, som på så mye annet her i verden. Når du søker på forbrukslån får du et eller flere uforpliktende tilbud på lån. Takker du ja inngår du en kontakt med den som har gitt deg tilbudet. Lån er…

  Les Mer
 • De fleste bruker forbrukslån på å  refinansiere gammel gjeld, da typisk kredittkortgjeld. Det er smart å betale ned dyr gjeld med billigere gjeld for å spare penger på å betale lån med lavere rente. Forbrukslån er billigere enn kredittkortgjeld og derfor fint til denne type nedbetaling.

  Les Mer
 • Forbrukslån er et lån som hjelper mange til å oppnå det de ønsker når de trenger det som mest. Det er ikke lett i dag å kjøpe seg et hus. Da trenger man egenkapital. Husprisene i dag er veldig høye så man trenger mye egenkapital. Forbrukslån kan hjelpe folk til å kjøpe seg sitt første…

  Les Mer
 • Det viktigste med forbrukslån er renten. Renten og nedbetalingstiden bestemmer hvor mye du skal betale hver måned. Har du en veldig høy rente må du betale mer enn om renten er lav. Har du lang nedbetalingstid betaler du mindre per måned enn om du har kort nedbetalingstid. Har du derimot høy rente og lang nedbetalingstid…

  Les Mer
 • Vi skriver om det siste innen forbrukslån

  Se alle blogg innlegg