Forbrukslån

Hvordan søker jeg på forbrukslån hos Loans.no

Loans.no har bevisst satt opp enkle og brukervennlige internettsider slik at alle som ønsker å søke på forbrukslån lett kan finne frem til hvordan dette gjøres. Den letteste måten å søke på lån hos oss er først å gå inn på siden www.loans.no. Du vil da med en gang se hva du trenger å gjøre. Det er kun et par valg du må tenke over, klikke deg inn på det du ønsker og fortsette derifra. Alle våre tastevalg er intuitive og enkle.

Vi i Loans.no har som filosofi: enkelhet, effektivitet og kundefokus. Denne enkle filosofien gjennomfører vi i alle ledd. Det betyr at når du ønsker å søke på forbrukslån hos oss så skal det å søke være enkelt, tidsbesparende for deg som kunde og du som kunde skal få det du trenger. Mange banker har en tendens til å gjøre ting vanskeligere enn det søknadsprosesser trenger å være. Et par tastetrykk skal være nok. Det er heller ikke noe behov å samle mer informasjon fra deg som kunde enn det vi trenger. Vi spør derfor kun etter informasjon som vi trenger slik at du ikke trenger å bruke mer tid på søknadsprosessen enn nødvendig.

Effektivitet er viktig for oss.

Vi starter prosessen med å søke forbrukslån med en gang du har levert søknaden. Vi tar turen innom alle våre samarbeidspartnere for at du skal få det beste tilbudet du kan få. Besøk oss i Loans.no på vår internettside i dag og søk. Kun det beste for deg er godt nok for oss.

Vi har laget en internettside som vi mener er veldig lett å bruke og brukervennlig. Ingen er perfekte og vi er ingen unntak. Synes du for en eller annen grunn at det er vanskelig å finne det du leter etter eller at det er vanskelig å sende din søknad til oss, ta kontakt. Gå rett på kontakt oss delen av våre sider og send oss en e-post eller ring. Vi svarer raskt på e-post og vi tar telefonen når du ringer. God og vennlig kundebehandling er en av måtene vi setter kunden i fokus. Vi er her for deg og har ikke livets rett uten kunder.

Leter du etter det beste forbrukslånet for deg?

Ta kontakt med oss i dag. Alle søknader er uforpliktende. Du kan derfor trykt sende oss en søknad som vi behandler fort, for deretter å motta tilbud etter tilbud uten å godta et eneste et. Vi stiller ingen spørsmål om hvorfor du ikke ønsker tilbudene som blir sendt. Det er ikke vår sak. Loans.no fokuserer kun på å gjøre jobben sin best mulig, som er å behandle søknader, finne best mulig lån for deg, for deretter å sende deg alle de gode tilbudene som vi har funnet. Du kan også sammenligne våre tilbud med andre tilbud, hvis du skulle ønske dette.

Lær om forbrukslån med oss

 • forbrukslån tips

  Forbrukslån Forbrukslån er ofte diskutert i media om dagen. De fleste har en eller mange meninger om hva forbrukslån er, hvorfor de eksisterer og hva du og jeg burde bruke forbrukslån på. Det er ikke lett å vite helt nøyaktig hva man burde eller ikke burde bruke pengene på. Hele poenget med forbrukslån er at…

  Les Mer
 • forbrukslån medsøker

  Må jeg søke på forbrukslån hos Loans.no alene eller kan jeg søke sammen med noen? Alle kan søke på forbrukslån hos Loans.no så lenge du oppfyller visse minimumskriterier. Kriteriene er grunnleggende for de fleste typer lån: du må være myndig, ha norsk statsborgerskap i minimum 2 år, inntekt på minimum 200.000 kroner og bestå kredittsjekken….

  Les Mer
 • Refinansiering av lån

  Våre kunder ønsker de billigste lånene de kan få Ingen av våre kunder ønsker å betale mer enn det de absolutt trenger å betale for gjeld. For å minimere kostandene sine kan lånetakere derfor ta opp billigere gjeld enn gjelden de allerede har for deretter å bruke denne billigere gjelden til å betale ned den…

  Les Mer
 • Lån uten sikkerhet

  Når jeg låner penger gjennom Loans.no, hva slags type sikkerhet krever dere for å utbetale lånet? Loans.no låner ikke ut penger, men jobber heller med veldig dyktige og markedsledende partnere om å formidle deres lån. Dette er den beste måten og alltid finne markedets billigste forbrukslån for deg. Våre partnere konkurrerer alltid seg i mellom,…

  Les Mer
 • Forbrukslån rente

  Er det Loans.no som gir meg renten og hvilke rente får jeg på mitt forbrukslån? Rente er en prosent som reflekterer hvor mye du må betale på ditt lån for å låne pengene fra den organisasjonens om gir det lånet. Rente er den vanlige måten å måle kostnad på lån på. Lånerenten kan være nominell…

  Les Mer
 • Vi skriver om det siste innen forbrukslån

  Se alle blogg innlegg