Søke forbrukslån

Er det noen begrensninger på forbrukslånet?

Det er alltid begrensninger på hvem som kan søke på forbrukslån, som på så mye annet her i verden. Når du søker på forbrukslån får du et eller flere uforpliktende tilbud på lån. Takker du ja inngår du en kontakt med den som har gitt deg tilbudet. Lån er på denne måten en kontraktsrettslig forpliktelse. Alle krever derfor at du som lånesøker er 18 år eller eldre. 18 år er myndighetsalderen i Norge, og betyr at når du er 18 år eller eldre kan du inngå kontrakter helt selvstendig uten at andre må være med i prosessen.

Det er også viktig at du er norsk statsborger. Det er lettere for de som gir deg penger å kreve pengene tilbake hvis du er norsk statsborger enn om du er statsborger i et annet land, i situasjoner hvor du som lånetaker ikke betaler tilbake pengene. Lån må betales tilbake, så begrensningene alle som låner ut penger setter er for å passe på at pengene kan kreves tilbake om de ikke betales tilbake.

Du må ha lønn for at du skal kunne få lån. Ta opp gjeld uten å ha inntekt gir ingen mening da du ikke kan betale tilbake all gjelden du tar opp uten at du har noe inntekt. Alle krever derfor at du har inntekt. Du trenger ikke ha fast jobb eller fast inntekt per måned. Minimumsinntekt per år må være 200.000 kroner eller mer. Dette er ikke mye, så det hjelper å ha mer inntekt enn dette beløpet. Jo mer inntekt du har per måned jo bedre er det.

 

Alle som låner ut penger ønsker at du som lånetaker betaler tilbake alle pengene du har lånt inkludert renter. Det vil derfor bli gjort en kredittsjekk av den som lånetaker før et eventuelt tilbud blir sendt ut. Kredittsjekken går igjennom alle verv du har, lignet inntekt fra tidligere år og sannsynligheten for at du kan betale lånet. Kredittbyråene rater deg som kunde fra 0-100. Er ratingen for lav så blir det dessverre ikke forbrukslån. Det viktigste med denne prosessen er at du som kunde ikke har noen betalingsanmerkninger. Har du betalingsanmerkninger som du vet om er det veldig viktig at du får betalt disse før du søker på forbrukslån. Det øker sannsynligheten for å få innvilget søknaden.

 

Oppfyller du disse grunnleggende kravene er det bare å søke hos oss i Loans.no.

Ta kontakt i dag og vi hjelper deg skulle det være noen spørsmål om hvordan du går frem. Er du selvstendig næringsdrivende og ønsker et forbrukslån til deg selv eller for å syte inn i selskapet? Selvstendige næringsdrivende kan også søke. Du trenger kun lignet inntekt i 3 år eller mer for å søke. Har du tatt ut lønn eller utbytte fra selskapet i 3 år eller mer har du mest sannsynlig lignet inntekt. Søk i dag og vi hjelper deg med spørsmål om dette skulle det være nødvendig.

Forbrukslån

Lær om forbrukslån med oss

 • forbrukslån tips

  Forbrukslån Forbrukslån er ofte diskutert i media om dagen. De fleste har en eller mange meninger om hva forbrukslån er, hvorfor de eksisterer og hva du og jeg burde bruke forbrukslån på. Det er ikke lett å vite helt nøyaktig hva man burde eller ikke burde bruke pengene på. Hele poenget med forbrukslån er at…

  Les Mer
 • forbrukslån medsøker

  Må jeg søke på forbrukslån hos Loans.no alene eller kan jeg søke sammen med noen? Alle kan søke på forbrukslån hos Loans.no så lenge du oppfyller visse minimumskriterier. Kriteriene er grunnleggende for de fleste typer lån: du må være myndig, ha norsk statsborgerskap i minimum 2 år, inntekt på minimum 200.000 kroner og bestå kredittsjekken….

  Les Mer
 • Refinansiering av lån

  Våre kunder ønsker de billigste lånene de kan få Ingen av våre kunder ønsker å betale mer enn det de absolutt trenger å betale for gjeld. For å minimere kostandene sine kan lånetakere derfor ta opp billigere gjeld enn gjelden de allerede har for deretter å bruke denne billigere gjelden til å betale ned den…

  Les Mer
 • Lån uten sikkerhet

  Når jeg låner penger gjennom Loans.no, hva slags type sikkerhet krever dere for å utbetale lånet? Loans.no låner ikke ut penger, men jobber heller med veldig dyktige og markedsledende partnere om å formidle deres lån. Dette er den beste måten og alltid finne markedets billigste forbrukslån for deg. Våre partnere konkurrerer alltid seg i mellom,…

  Les Mer
 • Forbrukslån rente

  Er det Loans.no som gir meg renten og hvilke rente får jeg på mitt forbrukslån? Rente er en prosent som reflekterer hvor mye du må betale på ditt lån for å låne pengene fra den organisasjonens om gir det lånet. Rente er den vanlige måten å måle kostnad på lån på. Lånerenten kan være nominell…

  Les Mer
 • Vi skriver om det siste innen forbrukslån

  Se alle blogg innlegg