Søke forbrukslån

Er det noen begrensninger på forbrukslånet?

Det er alltid begrensninger på hvem som kan søke på forbrukslån, som på så mye annet her i verden. Når du søker på forbrukslån får du et eller flere uforpliktende tilbud på lån. Takker du ja inngår du en kontakt med den som har gitt deg tilbudet. Lån er på denne måten en kontraktsrettslig forpliktelse. Alle krever derfor at du som lånesøker er 18 år eller eldre. 18 år er myndighetsalderen i Norge, og betyr at når du er 18 år eller eldre kan du inngå kontrakter helt selvstendig uten at andre må være med i prosessen.

Det er også viktig at du er norsk statsborger. Det er lettere for de som gir deg penger å kreve pengene tilbake hvis du er norsk statsborger enn om du er statsborger i et annet land, i situasjoner hvor du som lånetaker ikke betaler tilbake pengene. Lån må betales tilbake, så begrensningene alle som låner ut penger setter er for å passe på at pengene kan kreves tilbake om de ikke betales tilbake.

Du må ha lønn for at du skal kunne få lån. Ta opp gjeld uten å ha inntekt gir ingen mening da du ikke kan betale tilbake all gjelden du tar opp uten at du har noe inntekt. Alle krever derfor at du har inntekt. Du trenger ikke ha fast jobb eller fast inntekt per måned. Minimumsinntekt per år må være 200.000 kroner eller mer. Dette er ikke mye, så det hjelper å ha mer inntekt enn dette beløpet. Jo mer inntekt du har per måned jo bedre er det.

 

Alle som låner ut penger ønsker at du som lånetaker betaler tilbake alle pengene du har lånt inkludert renter. Det vil derfor bli gjort en kredittsjekk av den som lånetaker før et eventuelt tilbud blir sendt ut. Kredittsjekken går igjennom alle verv du har, lignet inntekt fra tidligere år og sannsynligheten for at du kan betale lånet. Kredittbyråene rater deg som kunde fra 0-100. Er ratingen for lav så blir det dessverre ikke forbrukslån. Det viktigste med denne prosessen er at du som kunde ikke har noen betalingsanmerkninger. Har du betalingsanmerkninger som du vet om er det veldig viktig at du får betalt disse før du søker på forbrukslån. Det øker sannsynligheten for å få innvilget søknaden.

 

Oppfyller du disse grunnleggende kravene er det bare å søke hos oss i Loans.no.

Ta kontakt i dag og vi hjelper deg skulle det være noen spørsmål om hvordan du går frem. Er du selvstendig næringsdrivende og ønsker et forbrukslån til deg selv eller for å syte inn i selskapet? Selvstendige næringsdrivende kan også søke. Du trenger kun lignet inntekt i 3 år eller mer for å søke. Har du tatt ut lønn eller utbytte fra selskapet i 3 år eller mer har du mest sannsynlig lignet inntekt. Søk i dag og vi hjelper deg med spørsmål om dette skulle det være nødvendig.

Forbrukslån

Lær om forbrukslån med oss

 • Forbrukslån

  Hvordan søker jeg på forbrukslån hos Loans.no Loans.no har bevisst satt opp enkle og brukervennlige internettsider slik at alle som ønsker å søke på forbrukslån lett kan finne frem til hvordan dette gjøres. Den letteste måten å søke på lån hos oss er først å gå inn på siden www.loans.no. Du vil da med en…

  Les Mer
 • De fleste bruker forbrukslån på å  refinansiere gammel gjeld, da typisk kredittkortgjeld. Det er smart å betale ned dyr gjeld med billigere gjeld for å spare penger på å betale lån med lavere rente. Forbrukslån er billigere enn kredittkortgjeld og derfor fint til denne type nedbetaling.

  Les Mer
 • Forbrukslån er et lån som hjelper mange til å oppnå det de ønsker når de trenger det som mest. Det er ikke lett i dag å kjøpe seg et hus. Da trenger man egenkapital. Husprisene i dag er veldig høye så man trenger mye egenkapital. Forbrukslån kan hjelpe folk til å kjøpe seg sitt første…

  Les Mer
 • Det viktigste med forbrukslån er renten. Renten og nedbetalingstiden bestemmer hvor mye du skal betale hver måned. Har du en veldig høy rente må du betale mer enn om renten er lav. Har du lang nedbetalingstid betaler du mindre per måned enn om du har kort nedbetalingstid. Har du derimot høy rente og lang nedbetalingstid…

  Les Mer
 • Vi skriver om det siste innen forbrukslån

  Se alle blogg innlegg