Zmarta

  • Filipstad Brygge 1, 0252 Oslo

  • 23 96 70 10

  • info@zmarta.no

Gå til nettside

Annonselenke

Zmarta
  • 11,49% Eff. rente

  • 5 000 - 500 000 Lånebeløp

  • 15 år Løpetid

  • 20 år Krav alder

  • 120000 Krav inntekt

Vurdering av Zmarta

Zmarta sine røtter går tilbake til 1999 i Sverige. Selskapet Freedom Finance lanserer Zmarta i Norge i 2015, men får raskt ny eier. Den nye eieren Bauer Media Group kjøper Zmarta og tar Zmarta.no på nett i 2018. På nett er Zmarta.no en tjeneste som hjelper deg med å sammenligne lån og kredittkort for å optimalisere din økonomi. Zmarta er ingen bank, men en sammenligningstjeneste som blant annet hjelper deg med å finne det beste lånetilbudet.

Zmarta har konsesjon fra den svenske Finansinspektionen til å formidle lån og samarbeider med over 20 banker og långivere slik at du kan sende inn en søknad og få svar fra over 20 banker. Når du låner penger låner du fra en av disse 20 bankene. Eksempler på samarbeidsbanker er: Instabank, BB Bank, Svea Finans, Ikano Bank, Ekspress Bank, Nordea, Collector, Santander Consumer Bank, Resurs Bank og Gjensidige.

Hva gjør Zmarta for deg?

Zmarta er en tjeneste som sammenligner og formidler lån. Du må søke på en sum du ønsker og låne, deretter henter Zmarta inn tilbud fra banker og långivere helt kostnadsfritt. Du sammenligner og velger blant tilbudene du har mottatt på nett og velger det som passer deg best. De første tilbudene kommer etter kort tid.

Zmarta tilbyr forbrukslån, refinansiering, strøm og kredittkort. Når du søker på lån hos Zmarta vil du få lånetilbud fra de bankene som ønsker å tilby deg lån, hvor du aksepterer lånet med BankID.

Zmarta formidler veldig konkurransedyktige forbrukslån med en nominell rente på lave 5,99%. Den laveste effektive renten er 6,29%, som er veldig bra i dagens marked. Zmarta formidler lån hvor vanlige oppstartskostnader og gebyrer inngår. Ser man på et eksempel selskapet selv presenterer vil et lånebeløp på 170.000 kroner med en nominell rente på 12,76 %, som har en effektiv rente på 14,14 %, koste totalt 137.463 kroner over 10 år. Det betyr at du totalt betaler 307.463 kroner inkludert prinsipalen.

Søk på forbrukslån gjennom Zmarta

Når du søker på lån hos Zmarta starter du med å åpne deres internettside. Du må velge om du søker på lån, strøm eller kredittkort på hjemmesiden til selskapet. Trykk på den grønne knappen «lån» for å søke på forbrukslån. Lånesiden åpner seg. På lånesiden velger du hva slags lånebeløp du ønsker å søke på samt nedbetalingstiden. Kalkulatoren gir de din månedlige kostnad for den valgte summen og nedbetalingstiden. Denne kostnaden er ikke det du må betale om du får et lånetilbud. Ditt lånetilbud kan tilby enten lavere, det samme, eller et høyere beløp. Trykk på den grønne knappen «søk nå» om du ønsker å gå videre med søknaden.

Etter at du har trykket på knappen «Søk nå» blir du omdirigert til et annet vindu hvor du må fylle inn litt mer informasjon om deg selv. Denne delen av søknaden er delt inn i 5 deler. Den første delen krever at du velger totalt lånebeløp og nedbetalingstid igjen. Deretter må du fylle inn personlig informasjon i del 2, boligopplysninger i del 3, arbeidssituasjon i del 4 og opplysninger om dine lån i del 5. Du signerer med BankID når du er ferdig. Når søknaden er levert er det bare å vente på at de første svarene kommer.

Hva krever Zmarta av deg og hvilke betingelser stilles?

Zmarta krever at du oppfyller visse vilkår for at de skal formidle din lånesøknad. Det første kravet Zmarta stiller er at du er over 18 år. I tillegg til alder må du oppfylle minimumskrav til inntekt. Zmarta setter grenser på inntekt til 120 000 kroner per år. Har du inntekt under 120.000 kroner ønsker ikke Zmarta å formidle ditt lån. Du må også ha lignet, skattet, til Norge i over 3 år. Zmartas siste krav er at du ikke har noen betalingsanmerkninger eller utestående inkasso.

Samlet vurdering: 3.6 /5
Basert på 17 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content