Santander

  • Strandvn. 18 / P.O Box 177, N-1325 Lysaker

  • 21 08 39 02

  • post@santanderconsumer.no

Gå til nettside

Annonselenke

Santander Nøkkeltall
  • 7,90% Eff. rente

  • 10 000 - 350 000 Lånebeløp

  • 5 år Løpetid

  • 23 år Krav alder

  • 200000 Krav inntekt

Vurdering av Santander Forbrukslån

Banco Santander er en spansk bank, som eier deres norske avdeling ved navn Santander Consumer Bank AS. Banco Santander er en av verdens største finanskonsern. Norge er et viktig marked for Santander og det nordiske hovedkvarteret ligger på Lysaker. Banco Santander satser i Norge og i Norden ved at de utvider produktene sine samt kjøper opp andres bankvirksomheter. Sist ut var en del av GE i Norge. Santander har 121 milliarder kroner under forvaltning i Norden og ca. 1400 ansatte. Av disse sitter 600 i Norge. Santander er ledende i Norge på bil- og fritidsfinansiering, kredittkort, Sales Finance, forbrukslån og spareprodukter. Santander er også sett på som en veldig fin, smidig og fleksibel bank å jobbe med.

Hva gjør Santander for deg?

Santander har veldig mange produkter å tilby sine kunder. Santander er en av de største i Norge på bil og fritidslån. Ønsker du å kjøpe deg en bil, båt, motorsykkel, campingvogn, bobil, ATV, snøscooter eller annet kan du fint henvende deg til Santander. Santander er også flinke til å samarbeide med forhandlere og andre selskaper som selger ting, slik at disse forhandlerne formidler lån til sine kunder som handler hos seg. På denne måten kommer du ofte borti Santander sine produkter. I tillegg til disse låneproduktene tilbyr de også det kjente Manchester United kortet, sparekontoer, handlekontoer og forbrukslån.

Innenfor gruppen forbrukslån tilbyr Santander tre typer lån: smålån, standardlån og lån til finansiering. Smålån er gebyrfrie lån fra 10.000 kroner til 70.000 kroner med en rente fra 11,9% til 17,9% som du må betale ned over en et til fem års periode. Standardlån er det vi ofte ser som forbrukslån. Santander krever her at du tar opp et lån over 70.000 kroner og inntil 350.000 kroner, om du skulle være interessert i dette låneproduktet. Her er nedbetalingstiden fra 1 til 5år. Det siste låneproduktet er spesielt godt egnet til refinansiering hvor renten er på 7,9% til 17,9% med inntil 15 års nedbetalingstid. Santander har med andre ord spesiallaget forbrukslån til de fleste formål.

Søk på forbrukslån gjennom Santander

Er du interessert i å søke på forbrukslån hos Santander må du starte med å laste opp deres hjemmeside. Siden er flott og samtidig lett å bruke. Midt på siden står det «Forbrukslån». Trykk på den knappen. Da blir du flyttet over til siden for forbrukslån hvor du må velge mellom gebyrfrie smålån til maksimum 70.000 kroner, standardlån fra 70.001 kroner til og med 350.000 kroner nedbetalt over maksimum 5 år, eller lån til refinansiering som forlenger nedbetalingstiden til maksimum 15 år.

Velger du en av disse lånene vil du bli ført over til en annen side som ønsker at du skal velge lånebeløp og nedbetalingstid. Deretter må du trykke på den grønne knappen «be om lånetilbud». Når du har bedt om lånetilbud må du fylle ut litt informasjon om deg selv og din økonomi i neste vindu hvor du tilslutt underskriver med BankID. Det tar ikke land tid før du får svar. Det bør ikke ta mer enn noen minutter.

Hva krever Santander av deg og hvilke betingelser stilles?

Santander låner selv ut penger til personer og er ikke en låneformilder. Sånn sett stiller de krav til personer som ønsker å låne penger fra dem. Du må ha fylt 23 år og være bosatt i Norge. Det trenger også å ha en respektabel årslønn på minimum 200 000 og ikke ha noen inkassosaker eller betalingsanmerkninger.

Samlet vurdering: 4.5 /5
Basert på 13 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Navn
Epost
Tittel
Vurdering
Anmeldelse