WebFinance

  • Industriveien 9b, 2021 Skedsmokorset

  • 62 82 76 71

  • info@webfinance.net

Gå til nettside

Annonselenke

WebFinance Nøkkeltall
  • 9,20% Eff. rente

  • 10 000 - 500 000 Lånebeløp

  • 15 år Løpetid

  • 18 år Krav alder

  • 120000 Krav inntekt

Vurdering av WebFinance Forbrukslån

WebFinance er en gratis internett tjeneste som er utviklet for å koordinere din lånesøknad med alle WebFinance sine samarbeidspartnere. WebFinance ønsker å finne det beste lånetilbudet for deg raskest og lettest mulig. Dette gjør de ved at du sender inn en søknad en gang, mens WebFinance bruker informasjonen i denne ene søknaden til å finne det beste lånet for deg i dagens marked

Leads Nordic AS eier WebFinance. Leads er et selskap god erfaring innen finans og lån, med et spesielt fokus på å hjelpe sine kunder med å finne det beste lånet kunden kan få gjennom deres sammenligningsprosess. Denne prosessen fokuserer på å sende din søknad til så mange banker som mulig for deretter å se hvilken bank som ga deg det beste tilbudet. Et tilbud fra en bank viser seg som oftest å ikke være det laveste som er mulig å oppdrive i markedet. 400 000 privatpersoner har så langt benyttet seg av denne tjenesten. Leads utviklet WebFinance etter syv års erfaring med finanstjenester i Norden, hvor Leads så at det var et stort behov for en objektiv aktør for å hjelpe lånesøkerne. Bankene er ikke objektive og representerer mest sine egne interesser og ikke dine.

WebFinance formidler lån på veiene av banker. WebFinance sin samarbeidspartner er Centum Finans AS, hvor WebFinance er finansagent av Centrum Finans AS. Når du søker på lån gjennom WebFinance blir din søknad behandlet av Centum Finans AS.

Hva gjør WebFinance for deg?

WebFinance formidler lån på veiene av sine samarbeidsbanker og har som hovedmål å gi deg det beste lånet du kan få i markedet. WebFinance lar deg søke på forbrukslån gjennom dem ved at du fyller ut en søknad en gang, hvor WebFinance tar seg av jobben med å søke på dine veiene. Du kan søke på maksimum 500.000 kroner i lån med en nedbetalingstid på maksimum 15 år.

Søk på forbrukslån gjennom WebFinance

WebFinance har en veldig fin og enkel side. Hvis du ønsker å søke på forbrukslån gjennom WebFinance åpner du først deres hjemmeside. Den inneholder all grunnleggende informasjon du trenger å vite for å legge inn en uforpliktende søknad på lån. Du må først velge lånebeløp. Deretter legger du inn e-post adresse og mobiltelefonnummer. Når dette er gjort trykker du på den oransje knappen «sjekk mine muligheter». Da blir du tatt med til en ny side som krever at du oppgir mer informasjon om deg selv og din økonomi. Når dette er gjort bekrefter du med BankID og venter så på at svar fra samarbeidsbanker skal komme.

Når du fyller ut skjemaet på WebFinance sin nettside, skjer det to ting: søknaden du legger inn er uforpliktende, og du søker på alle bankene i WebFinance sitt nettverk. Når du har lagt inn søknaden hos WebFinance går søknaden til behandling hos Centum Finans AS som gjør den formelle jobben med å sende ut lånesøknaden din til alle bankene. Centrum Finans AS tar kontakt med deg når din søknad er ferdig behandlet. WebFinance drifter internettsiden WebFinance.net og gir alle som ønsker informasjon om finanstjenester, økonomiske råd, tips om hvordan du skal øke dine lånemuligheter samt tips om smart hverdagsøkonomi.

Når du søker på lån hos WebFinance kan du søke på lån fra 10.000 kroner til maksimum 500.000 kroner. Nominell rente ligger på minimum 6,9% og maksimum 26%. Du må også betale for etablering av lånet, som varierer fra 290 til 1.090 kroner. Nedbetalingstiden går fra 1 år til maksimum 15 år.

Hva krever WebFinance av deg og hvilke betingelser stilles?

WebFinance krever at oppfyller visse minstekrav for å søke på lån gjennom WebFinance. Disse minstekravene er at du må ha skattet til Norge i mer enn 3 år, ikke ha noen betalingsanmerkninger, inntekt på mer enn 120.000 kroner per år og være over 18 år.

Samlet vurdering: 3.8 /5
Basert på 5 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Navn
Epost
Tittel
Vurdering
Anmeldelse