Telefinans

  • Nygaardsgata 36-38, 1607 Fredrikstad

  • 69 36 06 66

  • kundeservice@telefinans.no

Gå til nettside

Annonselenke

Telefinans Nøkkeltall
  • 6,86% Eff. rente

  • 5 000 - 500 000 Lånebeløp

  • 15 år Løpetid

  • 23 år Krav alder

  • 230000 Krav inntekt

Vurdering av Telefinans Forbrukslån

Telefinans er et selskap med lange røtter i Norge. Selskapet er kanskje ikke det mest kjente, men det ble etablert allerede tilbake i 1985. Telefinans er en av de største aktørene i Norge på formidling av forbrukslån til privatpersoner i Norge. Selskapet fokuserer på bruk av forbrukslån til bruksområder opp til kundene selv og til refinansiering. Telefinans har en internettside hvor du kan søke på forbrukslån. Det praktiske rundt formidlingen av lån gjøres i dag av selskapet Folkelånet Telefinans AS. Selskapet holder til i Fredrikstad og har 14 årsverk per 2018.

Telefinans er et selskap i vekst også utenfor Norge. Selskapet etablerte seg i Danmark i løpet av 2017, og gikk videre i 2018 inn i Sverige og Finland. Telefinans pryder seg på sine tekniske løsninger, som utvikles av Telefinans Technology AS. Dette selskapet utvikler, leverer og forvalter Telefinans sitt interne system. Dette systemet kobles du opp til når du søker. Systemet heter Låneadmin, og er et unikt system for håndtering av lånesøknader. Telefinans jobber med 18 banker i Norge, som gjør at du søker på lån hos 18 banker når du sender inn en søknad.

Hva gjør Telefinans for deg?

Telefinans er en av Norges største aktører på formidling av lån. Når du søker lån hos Telefinans kan du velge mellom to typer lån: forbrukslån eller refinansiering. Disse to lånekategoriene går under kategorien forbrukslån hos de fleste andre banker. Telefinans har en veldig god rente, og tilbyr 6,86% som laveste rente. Gjennomsnittsrenten på lån formidlet gjennom Telefinans er på 14,1%. Telefinans har en veldig god internettside og de har flinke kundebehandlere som tar godt hånd om deg både på ukedager og i helger. Åpningstidene er lange, men noe kortere på lørdager. Er du en person som liker å prate med dem du ønsker å søke lån hos først eller i løpet av prosessen er Telefinans et veldig godt alternativ.

Søk på forbrukslån gjennom Telefinans

Telefinans er et flott sted å søke på forbrukslån. Du kan sende inn en søknad og Telefinans tar seg av kontakten med sine 18 partnerbanker. Du ender opp med å søke på 18 banker ved å sende inn en søknad. Når du søker på forbrukslån hos Telefinans må du først av alt åpne opp deres hjemmeside. Du vil se at hjemmesiden er veldig oversiktlig og i fine lyse farger med en lånekalkulator plassert midt på skjermen. Du justerer kalkulatoren slik at den settes på det beløpet du ønsker å låne med den nedbetalingstiden du har lyst på. Når det er gjort trykker du på den grønne knappen «søk nå». Etter at du har trykket på den grønne knappen blir du tatt med til en ny internettside. Denne nye siden er en startside på en prosess som tar 5 trinn. Det første trinnet er å fylle ut personnummer, mobiltelefonnummer og e-post. Deretter fortsetter du å fylle inn informasjon om din økonomi og mulig medsøker.
Etter søknaden er sendt vil det ta noe tid før du begynner å få svar tilbake. Svarene kommer i Telefinans sitt system og gir deg muligheten til å vente til alle svarene har kommet tilbake. På denne måten kan du velge det tilbudet som har lavest rente og på andre måter passer deg best.

Hva krever Telefinans av deg og hvilke betingelser stilles?

Telefinans stiller visse krav til deg som søker. Du trenger ikke være fast statsborger i Norge, men du må ha hatt fast adresse i Norge de siste 3 årene. I tillegg til bostedskravet må du oppfylle alderskravet på fylte 23 år. Telefinans stiller også krav til din økonomi hvor du må ha en fast årsinntekt over 230.000 kroner og tegn på en sunn økonomi. Du må med andre ord ikke ha noen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker.

Samlet vurdering: 5 /5
Basert på 1 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Navn
Epost
Tittel
Vurdering
Anmeldelse