Spargo Finans

  • Grensesvingen 9, 0601 Oslo

  • 21 61 00 15

  • info@spargofinans.no

Gå til nettside

Annonselenke

Spargo Finans Nøkkeltall
  • 9,48% Eff. rente

  • 10 000 - 150 000 Lånebeløp

  • 60 mnd Løpetid

  • 25 år Krav alder

  • Fast inntekt Krav inntekt

Vurdering av Spargo Finans

Spargo Finans gir deg friheten til å gjøre som du vil. Spargo Finans er et selskap under Thorn Norge AS. Thorn Norge AS eier flere konsepter innenfor finans in Norge, hvor Spargo Finans er en av flere sider som fokuserer på å formidle lån på veiene av Thorn Privat Finans. Spargo Finans gir deg muligheten til å ta opp lån inntil 100.000 kr. Spargo Finans sier at du kan bruke pengene til akkurat hva du vil uten av Spargo Finans spør om hva du skal bruke pengene til. Spargo Finans tilbyr en fin rente på sine lån. Renten er fast og starter på 9,48%.

Spargo Finans følger et enkelt konsept. Du søker ved å fylle ut et skjema på deres hjemmeside, deretter kommer pengene inn på konto dagen etterpå om søknaden er godkjent. En av de store fordelene med Spargo Finans er at de alltid er klare til å hjelpe deg. Du kan ringe Spargo Finans på tlf 21 61 00 15 om du skulle ha noen som helst spørsmål. Spargo Finans holder åpent ganske lenge slik at dine spørsmål kan tas hånd om raskt. Åpningstidene er mandag – torsdag 08 – 18, fredag 08 -16 og lørdag 11 – 16.

Hva gjør Spargo Finans for deg?

Spargo Finans kan tilby deg et lån uten sikkerhet til maksimalt 150.000 kroner. Renten ligger på 9,48% til maksimalt effektiv rente på 52,85%. Dette er nokså mye. Du kan velge mellom en nedbetalingstid på minimum 12 måneder og maksimum 60 måneder. Det er opp til deg hvor lang nedbetalingstid du ønsker på ditt lån.

Søk på forbrukslån gjennom Spargo Finans

Er du interessert i å søke på Spargo Finans starter prosessen ved at du åpner deres internettside. Selve siden er veldig fin og strippet for distraksjoner. Hovedsiden er blå og hvit med delikat design. Du får vite akkurat det du trenger å vite for å søke på Spargo Finans. Du starter med å velge hvor mye du ønsker å låne. Her kan du velge mellom 10.000 kroner og maksimalt 150.000 kroner. Deretter velger du hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Du kan velge mellom 12 måneder og 60 måneder. Kalkulatoren regner da ut hvor mye du må betale i måneden når du får lånet. Kalkulatoren bruker et spenn på renten, slik at månedsbeløpet er beregnet på fast årlig nominell rente fra 9,48% til 21,60%. Er du fornøyd med det du ser trykker du på den grønne knappen «start søknaden».

Når du har trykket på den grønne knappen «Søk om lån nå» blir du tatt med til en ny side hvor du må legge inn litt personlig informasjon om deg selv og trykke på en ny grønn knapp «send søknaden». Når dette er gjort legger du inn litt mer informasjon og bekrefter med BankID.

Spargo Finans, som de fleste andre lån, legger på noen ekstra gebyrer. Spargo Finans legger på et termingebyr på 45 kr til månedsbeløpet ved en saldo over 1 000 kroner.

Hva krever Spargo Finans av deg og hvilke betingelser stilles?

Spargo Finans krever ikke så mye av deg som søker, men sjekker selvfølgelig din kredittbakgrunn etter at du har søkt. Du må ha fylt 25 år og ha ingen registrerte betalingsanmerkninger for å søke på lån hos Spargo Finans.

Samlet vurdering: 2.8 /5
Basert på 14 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content