Pengi

  • Firstborn IVS, Cort Adelers Gate 16, 0254 Oslo

  • Ikke oppgitt

  • info@pengi.no

Gå til nettside

Annonselenke

Pengi Nøkkeltall
  • 6,99% Eff. rente

  • 5 000 - 500 000 Lånebeløp

  • 15 år Løpetid

  • 18 år Krav alder

  • 120000 Krav inntekt

Vurdering av Pengi Forbrukslån

Pengi er et selskap som formidler lån på veiene av Centum Finans AS. Pengi er navnet på siden som formidler og markedsfører lånene, samtidig som det er maskoten til selskapet bak Pengi, Firstborn AS. Når du søker på lån gjennom Pengi vil søknaden bli videreformidlet og behandlet av Centum Finans AS. Pengi har tilgang til et nettverk av banker gjennom sitt samarbeid med Centrum Finans AS som gjør at du kan søke på lån gjennom Pengi en gang og Pengi deretter kan nå mer enn 15 banker med din søknad.

Pengi tilbyr sine tjenester helt gratis for deg, og får heller betalt for sin assistanse fra banken som låner deg penger. Det er ikke lett å vite hvilket lån man skal velge. Pengi har laget en tjeneste som sammenligner de beste lånene du kan få i markedet. Pengi hjelper deg derfor med å få det beste lånet du kan få, samtidig som du sparer mye tid og penger. Pengi tilbyr også mye informasjon om lån og økonomi på sine internettsider helt gratis for alle som måtte ønske å set på dette.

Hva gjør Pengi for deg?

Pengi formidler lån til personer som ønsker det beste lånet de kan få på markedet gjennom sitt samarbeid med Centrum Finans AS. Pengi henter alle konkurransedyktige lånetilbud for deg med bare èn søknad. Pengi tilbyr lån til oppussing, ny bil, båt, reiser, ferie eller bare til ekstra fornøyelser i hverdagen.

Søk på forbrukslån gjennom Pengi

Pengi er en internettside som formidler lån på veiene av sine samarbeidspartnere. Ønsker du å finne det beste lånet du kan få i markedet er Pengi stedet å starte. Start med å åpne deres internettside. Når du ser på startsiden deres vil du se at du har flere valgalternativer enn det du vanligvis har. Pengi vil at du med en gang skal legge inn lånebeløp, nedbetalingstid, formål, navn, e-post adresse, mobiltelefonnummer og om du har noen betalingsanmerkninger. Når alt dette er gjort trykker du på den røde knappen «låne penger nå».

Pengi er et selskap som formidler lån på veiene av sine samarbeidspartnere. Når du søker på lån gjennom Pengi kan du søke på maksimalt 500.000 kroner og sette nedbetalingstiden til 15 år. Dette betyr ikke at du får hele lånet du søker om eller at du får alle 15 årene som nedbetalingstid. Dette fordi de individuelle bankene som Pengi samarbeider med kan justere dette beløpet slik at det blir noe lavere enn det du kanskje ønsker i henhold til den spesifikke bankens krav.

Når du har levert søknaden må du signere med BankID for å bekrefte at du er den du er. Etter du har bekreftet søknaden vil svar på lånesøknaden begynne å komme ganske raskt. Noen banker svarer på minutter mens andre banker bruker noen timer til maksimum en dag.

Hva krever Pengi av deg og hvilke betingelser stilles?

Pengi stiller flere krav til deg som søker enn noen andre sider gjør. Dette fordi Pengi samarbeider med flere forskjellige banker enn de fleste andre sider gjør, samtidig som du kan søke på maksimalt 500.000 kroner. Flere og flere sider fokuserer på smålån, noe som krever mindre krav til søkeren enn større lånesøknader. Pengi krever at du som søker er minst 18 år gammel. Du må i tillegg ha en årsinntekt på over 120 000 kroner og ingen aktive betalingsanmerkninger. Pengi bruker offentlig ligningsinformasjon for å kredittsjekke deg. Du må derfor være lignet i Norge de 3 siste årene, slik at Pengi får den informasjonen om deg som de trenger.

Samlet vurdering: 4.5 /5
Basert på 6 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Navn
Epost
Tittel
Vurdering
Anmeldelse