Optin Bank

  • Munkedamsveien 53B, 0250 Oslo

  • 21 50 75 00

  • hei@optinbank.no

Gå til nettside

Annonselenke

Optin Bank Nøkkeltall
  • 7,90% Eff. rente

  • 10 000 - 400 000 Lånebeløp

  • 15 år Løpetid

  • 23 år Krav alder

  • 250000 Krav inntekt

Vurdering av Optin Bank Forbrukslån

Det er ikke så mange som har hørt om Optin Bank ennå, men dette vil nok endre seg ganske raskt. Optin Bank er en ny landsdekkende bank som etablerte seg i slutten av 2017. Banken har hovedkontor i Oslo og startet sin virksomhet i mars 2018. Optin Bank tilbyr i dag to tjenester: sparekonto og forbrukslån.

Optin Bank har et internasjonalt distribusjonsnettverk i mer enn 20 land, som gjør at banken har tilgang til over 2,7 millioner aktive kunder med over 250.000 daglige interaksjoner. Denne mengden kunder og transaksjoner gir banken stabilitet og trygghet. Banken har satt lista høyt og skal «omdefinere fremtidens betalingsløsninger og banktjenester». Det første banken har tatt fatt på er sparing og forbrukslån. Renten på sparing er meget god og på hele 2%. Banken vil at sparing og lånebetalinger skal være enkelt. Med 2% rente på sparekontoen vil nok mange synes at sparing begynner å bli interessant igjen.

Hva gjør Optin Bank for deg?

Optin Bank er banken for deg som tenker fremover. Banken har to enkle konsepter som er lette å forstå og er lette å sette seg inn i. Optin Bank tilbyr sparekonto med høy rente og forbrukslån med god rente. Bankens sparekonto er på 2%, som må sies å være veldig god. Optin Banks lån starter på 7,9%.

Optin Bank tilbyr sine kunder forbrukslån fra 10.000 kroner til 400.000 kroner. Du kan søke på internett slik at du selv sparer tid sammenlignet med for eksempel andre søknadsformer. Optin Bank sitt forbrukslån er et typisk lån uten sikkerhet, slik at det ikke kreves noen sikkerhet fra deg som søker. Du har fleksibiliteten over pengene selv og kan derfor bruke lånet på det du selv ønsker.

Søk på forbrukslån gjennom Optin Bank

Optin Bank er en bank for fremtiden og har strukturert sine tjenester på en slik måte at alt av kommunikasjon og søknad mellom deg som kunde og banken kan gjøres på internett. Ønsker du å søke på lån hos Optin Bank må du først åpne deres hjemmeside. Når du har åpnet deres hjemmeside så finner du til høyre et ganske stort grafisk felt som tillater deg å sette beløpet som du ønsker å låne. Beløpet må være mellom 10.000 kroner og 400.000 kroner. Deretter velger du nedbetalingstiden. Nedbetalingstiden må være mellom 1 år og 15 år. Når du har valgt beløp og nedbetalingstid trykker du på knappen «søk her».
Når du har trykket på knappen blir du tatt med til et nytt vindu. I det nye vinduet må du fylle inn forskjellig informasjon om deg selv, som fødselsnummer, e-post og mobiltelefonnummer. I tillegg som må du krysse av i et par bokser hvor du bekrefter at du er norsk statsborger, ikke har noen betalingsanmerkninger og den typiske reklamen fra banken. Når dette er gjort trykker du på «gå videre». Da vil du bli bedt om å signere med BankID og søknaden besvares i grei fart.

Hva krever Optin Bank av deg og hvilke betingelser stilles?

Optin Bank stiller krav til sine søkere, akkurat som alle andre banker gjør. Er du på jakt etter et bra forbrukslån og ønsker å søke på lån hos Optin Bank må du først og fremst ha fylt 23 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger og du må ha en inntekt. Banken har satt et bruttoinntektskrav til over 250 000 kroner i året.

Samlet vurdering: 0 /5
Basert på 0 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Navn
Epost
Tittel
Vurdering
Anmeldelse