NordiskLån

  • Centum Finans AS, Filipstad brygge 1, 0115 Oslo

  • info@nordisklaan.com

Gå til nettside

Annonselenke

NordiskLån Nøkkeltall
  • Fra 6,29% - 31,3% Eff. rente

  • 5 000 - 500 000 Lånebeløp

  • 15 år Løpetid

  • 18 år Krav alder

  • 120000 Krav inntekt

Vurdering av NordiskLån Forbrukslån

Nordisk lån er en ny finansiell tjeneste med kontor i Danmark. I Norge samarbeider Nordisk lån med Centum Finans. Centum Finans er Norges største finansagent og tilbyder av usikrede lån. Nordisk lån, gjennom Centrum Finans, samarbeider med over femten norske banker og långivere. Alle disse 15 hjelper privatpersoner i hele Norge med å finne det beste forbrukslånet. Nordisk lån tilbyr sine lånetjenester utelukkende på nett. Dessverre oppgir ikke Nordisk lån et telefonnummer til kundeservice eller noen åpningstid. Eneste mulig for kommunikasjon med Nordisk lån er på e-post.

Hva gjør Nordisk lån for deg?

Nordisk lån gir alle kvalifiserte muligheten til å søke på forbrukslån, men en søknad garanterer ikke lån. Nordisk lån formidler forbrukslån, som betyr at Nordisk lån sender din søknad til sine samarbeidspartnere. Får du et lånetilbud kommer tilbudet fra Nordisk lån sin partnerbank. Partnerbanken betaler deg pengene. Rent teknisk kredittsjekker ikke Nordisk lån deg eller distribuerer din søknad. Denne jobben gjør Centum Finans for Nordisk lån.

Nordisk lån jobber med å finne ditt beste lånetilbud med lavest rente. Fordelen med konkurranse blant flere banker er at du får bedre tilbud. Nordisk lån tilbyr lån fra 5 000 til 500 000 kroner og en fleksibel nedbetaling inntil 15 år. Når du får et lånetilbud trenger du ikke å godta tilbudet. Det koster ikke noe å bruke Nordisk lån og det koster ikke noe ekstra å innfri tilbudet.

Nordisk lån opererer med et vidt spenn på renten. Ser du på et lån med effektiv rente på 13,9 %, et lånebeløp på 200 000 kr over 15 år og et etablerings gebyr på 950 kr lander du på en kostnad på 255 378 og en total kostnad inkludert selve lånebeløpet på 455 378 kr.

Søk på forbrukslån gjennom Nordisk lån

Det første du må gjøre når du skal søke på forbrukslån hos Nordisk lån er å åpne deres hjemmeside nordisklån.com. Siden er fin med klare farger og lette instruksjoner. Til høyre på den første siden som kommer opp ser du en lånekalkulator. Her velger du lett hvilket beløp du ønsker å låne og hvor lenge du ønsker å låne dette beløpet. Kalkulatoren viser deg så en estimert månedlig kostnad ut i fra Nordisk lån sin gjennomsnittlige rente. Du må deretter trykke på den grønne knappen «søk nå» for å gå videre. Etter du har trykket på den grønne kappen åpner deg seg en ny side hvor du må legge inn informasjon om deg selv (navn, telefon og e-post). Du klikker deg så videre til siden om personlige opplysninger. Nordisk lån ønsker informasjon om din bolig i steget deretter, så informasjon om din arbeidssituasjon og til slutt litt om dine eksisterende lån.

Når all informasjon er lagt inn signerer du med BankID og venter på svar fra alle Nordisk lån sine samarbeidspartnere.

Hva krever Nordisk lån av deg og hvilke betingelser stilles?

Nordisk lån krever at du oppfyller visse minstevilkår for at du skal få søke på lån. Du må først og fremst være over 18 år gammel. I tillegg til alder må du også ha en fast inntekt. Nordisk lån krever at du tjener 120 000 kroner eller mer hvert år. Det er en lav sum og noe mange klarer å oppfylle. Like viktig som foregående krav er kravet om ingen betalingsanmerkninger (inkasso eller gjeldsordning) samt ligningskrav og skattekrav i 3 år.

Samlet vurdering: 0 /5
Basert på 0 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Navn
Epost
Tittel
Vurdering
Anmeldelse