NordicLån

  • Grensesvingen 9, 0661 Oslo

  • 21 61 00 07

  • info@nordiclan.no

Gå til nettside

Annonselenke

NordicLån Nøkkeltall
  • 13,30% Eff. rente

  • 10 000 - 50 000 Lånebeløp

  • 80 mnd Løpetid

  • 25 år Krav alder

  • Fast inntekt Krav inntekt

Vurdering av NordicLån Forbrukslån

NordicLån spesialiserer seg på å låne ut mindre beløp til kunder som ønsker litt ekstra. NordicLån opererer i flere skandinaviske land og samarbeider i Norge med Thorn Norge Finans AS. Thorn usteder lån for søknader sendt via NordicLån. På denne måten er NordicLån en låneformidler på veiene av Thorn. Kundeforholdet er da mellom Thorn og deg. Trenger du lån opptil 50.000 kroner er NordicLån stedet for deg. Selskapet gir deg en løpetid på 12 til 80 måneder, hvor du velger det som passer deg best. NordicLån opererer med en ganske lav rente på minimum 8,73%, som gjør at lån gjennom NordicLån er veldig attraktive.

NordicLån er også et av de selskapene innenfor dette sjiktet av smålån som har veldig god kundeservice. Du kan alltids ringe NordicLån på telefon. Du kan også treffe de på lørdager og alle deres kundebehandlere snakker norsk.

Hva gjør NordicLån for deg?

NordicLån låner ut penger uten sikkerhet til personer som ønsker forbrukslån. NordicLån låner opptil 50.000 kroner per kunde. NordicLån har en veldig fin og sommerlig nettside som tilbyr lån uten sikkerhet til sine kunder mot en fast månedlig ytelse. Det betyr at NordicLån gir deg muligheten til å betale ned lånet med samme beløp hver måned til hele lånet er nedbetalt. Du kan også betale ned hele lånet når du har penger til det. Det koster ikke noe ekstra å betale ned hele lånet når du skulle ønske det.

Søk på forbrukslån gjennom NordicLån

Ønsker du å søke på lån gjennom NordicLån starter du ved å åpne deres hjemmeside. Hjemmesiden til NordicLån er veldig fin, med lyse farger og en lykkelig familie som gjør at du føler deg velkommen. NordicLån opererer med en gjennomsnittsrente på sine lån fra 8,73 til 23,87 prosent hvor 8,73% er selskapets laveste rente.

Når du har bestemt deg for å søke på lånet velger du i lånekalkulatoren på NordicLån sin hjemmeside hvor mye penger du vil ha og hvor lenge du vil bruke på å nedbetale dette lånet. Den lengste perioden er 80 måneder. Etter dette er gjort trykker du på knappen «søk om lån nå». Når du har trykket på denne grønne knappen tar NordicLån deg med til neste side. Her legger du inn litt mer informasjon om deg selv og godtar vilkårene. NordicLån trenger ditt fulle navn, personnummer, mobiltelefonnummer og e-post. Når du har oppgitt dette kan du bare huke av de boksene som du godtar for deretter å trykke på den grønne knappen «søk nå». Du signerer deretter med BankID og får da en kvittering på at du har søkt på lånet

NordicLån legger på 45 kroner per måned i termingebyr når lånesaldoen din er over 1.000. kroner. I tillegg til en fin løpetid har de også en maksimal effektiv rente, som per i dag ligger på 52,85%.

Hva krever NordicLån av deg og hvilke betingelser stilles?

NordicLån formidler lån på veiene av Thorn, og stiller ikke strenge krav til deg som person. Det viktigste, som de sier på sin hjemmeside, er at du er over 25 år når du søker på lån hos NordicLån. I tillegg til dette må du også unngå betalingsanmerkninger. Har du registrerte betalingsanmerkninger på deg er det viktig at du betaler disse før du søker å lån gjennom NordicLån. Det er ofte fort gjort å gjøre opp betalingsanmerkninger.

Samlet vurdering: 3 /5
Basert på 14 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content