Modus Finans

  • Grensesvingen 9, 0661 Oslo

  • 21 61 00 20

  • info@modusfinans.no

Gå til nettside

Annonselenke

Modus Finans Nøkkeltall
  • 14,28% Eff. rente

  • 10 000 - 50 000 Lånebeløp

  • 78 mnd Løpetid

  • 25 år Krav alder

  • Ingen Krav inntekt

Vurdering av Modus Finans Forbrukslån

Modus Finans er et selskap som spesialiserer seg på å låne ut mindre beløp til kunder som trenger litt ekstra i hverdagen. Modus Finans opererer i flere skandinaviske land og samarbeider i Norge med Thorn Norge Finans AS. Det betyr at selve lånet blir utstedt av Thorn, og kundeforholdet er da mellom Thorn og deg. Trenger du lån opptil 50.000 kroner er Modus Finans stedet for deg. Selskapet gir deg en løpetid på 12 til 78 måneder, hvor du kan velge det som passer deg best. Vi krever ikke mye av deg og spør deg ikke om hva du skal bruke pengene til. Søk i dag og se hva slags betingelser vi kan ordne for deg. Vi ønsker alle våre kunder den laveste renten vi kan få til for dem.

Hva gjør Modus Finans for deg?

Modus Finans låner ut penger til personer som ønsker smålån. Modus Finans låner opptil 50.000 kroner per kunde. En av de store fordelene med Modus Finans er at du kan velge opptil 2 avdragsfrie måneder hvert eneste år. På denne måten hjelper Modus Finans lån din økonomi til å bli så fleksibel som mulig. Modus Finans gir deg også fleksible muligheter til å betale tilbake lånet når det måtte passe din økonomi. Du setter selv løpetiden og kan velge mellom minimum 12 måneder og maksimum 78 måneder. Denne fleksible nedbetalingstiden sammen med de to årlige avdragsfrie månedene gjør at du fort kan få litt ekstra til overs om du skulle ønske det. Modus Finans tillater at du betaler hele lånet uten ekstra kostnader, så du kan også alltid betale ned lånet så raskt som du selv har lyst.

Søk på forbrukslån gjennom Modus Finans

Ønsker du å søke på lån hos Modus Finans kan trenger du kun å gjøre et par raske ting. Start først med å åpne siden til Modus Finans. Siden er en fin gul, sort og hvit side. Her kan du enkelt og greit sette de parameterne du ønsker. Sett den summen du selv ønsker i lån, deretter velger du løpetiden. Setter du løpetiden på 60 måneder (5 år) viser også nettsiden at du kan maksimalt ta ut 10 avdragsfrie måneder. Det hjelper veldig hvis det kniper i starten av låneopptaket. Når du har gjort dine valg trykker du på «start søknaden». Modus Finans tar deg med til neste side i deres system hvor du velger når du ønsker avdragsfrie måneder og legger inn navn, personnummer, telefonnummer og e-postadresse.

Modus Finans er et selskap som ikke skjuler sine kostnader. De oppgir at de legger et termingebyr på lånet ditt hver måned så lenge saldoen er over 1.000 kroner. Modus Finans sin høyeste effektive rente er på 46,44%, hvor de fleste rentene ligger i mellom 9,48% og 21,60% nominell rente.

Hva krever Modus Finans av deg og hvilke betingelser stilles?

Modus Finans er et selskap som formidler lån på veiene av Thorn. Modus Finans krever ikke veldig mye fra deg. Det viktigste, som de sier på sin hjemmeside, er at du er over 25 år når du søker på lån hos Modus Finans. I tillegg til dette må du også unngå betalingsanmerkninger. Har du registrerte betalingsanmerkninger på deg er det viktig at du betaler disse før du søker å lån gjennom Modus Finans. Det er ofte fort gjort å gjøre opp betalingsanmerkninger.

Samlet vurdering: 3.1 /5
Basert på 11 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content