L’EASY

  • Grensesvingen 9, 0661 Oslo

  • 66 10 10 00

  • info@leasy.no

Gå til nettside

Annonselenke

L'EASY Nøkkeltall
  • 15,14% Eff. rente

  • 10 000 - 50 000 Lånebeløp

  • 72 mnd Løpetid

  • 25 år Krav alder

  • Fast inntekt Krav inntekt

Vurdering av L'EASY Forbrukslån

Niels Thorborg grunnla L’EASY A/S i 1985. Han eier fortsatt virksomheten. L’EASY er en ambisiøs virksomhet som i første omgang fokuserer på salg og utleie av langvarige forbruksgoder. Langvarige forbruksgoder er et annet ord for hvitevarer, TV/DVD/Surround, digitalkameraer, PC, mobiltelefoner, osv.

L’EASY er opprinnelig et dansk selskap og har sitt hovedkontor i Odense, Danmark. L’EASY har også sitt sentrale lager liggende i samme by, selv om de også har lokale lager i Odense, Hobro og Brøndby. Selskapet startet i det svenske markedet før de startet opp i Norge. De startet i Sverige i 1998 og i Norge i 2001. L’EASY-konsernet er et milliard konsern med ca. 900 ansatte. Thorn eies også av L’EASY-konsernet.

L’EASY er først og fremst en butikk, som etter hvert har kommet over i finansieringsmarkedet. De finansierte i begynnelsen kjøp og leie av deres produkter, og har nå etter hvert begynt å tilby smålån direkte til deg. Dette er det samme som vi ser Komplett gjorte i Norge. Det startet på en lignende måte, hvor Komplett i dag har startet en egen bank.

Ønsker du å kjøpe noe fra L’EASY kan du velge mellom: kontantbetaling eller finansiering av kjøpet. På denne måten tilbyr de finansiering av produkter du kjøper hos dem, samtidig som de nå tilbyr kontantlån som et ekstra produkt.

Hva gjør L’EASY for deg?

De er et fleksibelt selskap som kan gjøre flere ting for deg. De kan i første omgang finansiere et kjøp du gjør hos dem, eller så kan de gi deg et kontantlån. De tilbyr kontantlån fra 1.000 kroner til og med 50.000 kroner. Renten varierer fra ca. 15% til maksimum 52,85% effektiv rente. Den effektive renten er ganske høy fordi L’EASY tilbyr veldig små lån. I tillegg til lånebeløp og rente legger L’EASY på et termingebyr per måned som tilsvarer 45 kroner. Gebyrer legger kun på månedsbeløp over 1.000 kroner.

Ønsker du et lån fra L’EASY kan du sette lånebeløpet selv samt nedbetalingstiden. Ønsker du å sette nedbetalingstiden selv kan du velge mellom 12 måneder, som minste tid, og 72 måneder, som den lengste nedbetalingstiden.

Søk på forbrukslån gjennom L’EASY

Ønsker du å søke på lån hos L’EASY har de en veldig fin og oversiktlig side for innlevering av søknader. L’EASY låner ut maksimum 50.000 kroner per person uten at L’EASY krever noen form for sikkerhet for disse pengene. Selskapet har generelt sett en lav rente, hvor du er med på å bestemme hvor mye du ønsker å betale i månedsgebyr ved å sette nedbetalingstiden slik den passer din økonomi. L’EASY blander seg ikke inn i hvordan du bruker pengene, så det er ingen informasjonsplikt når det kommer til pengens bruk.

Når du søker på lån hos L’EASY går du først til deres internettside. Her ser du raskt en kalkulator på høyre side hvor du lett kan velge hvor mye du ønsker å låne og hvor lang løpetid du ønsker at ditt lån skal ha. Når dette er gjort skriver du inn navn, telefonnummer, epost adresse og personnummer. Deretter blir du tatt til et neste vindu hvor du legger inn litt informasjon om din økonomi. Når søknaden sendes må denne bekreftes med BankID. Svaret kommer lynraskt.

Hva krever L’EASY av deg og hvilke betingelser stilles?

Du må ha fylt 25 år for å søke på lån hos L’EASY. I tillegg må du ha fast inntekt, være registrert i Folkeregisteret i Norge i minst 2 år og til slutt ikke ha noen betalingsanmerkninger registrert på deg.

Samlet vurdering: 5 /5
Basert på 4 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Navn
Epost
Tittel
Vurdering
Anmeldelse