Lånemegleren

  • Østensjøveien 36, 0667 Oslo

  • 22 72 60 50

  • post@stkfinans.no

Gå til nettside

Annonselenke

Lånemegleren Nøkkeltall
  • 7,40% Eff. rente

  • 5 000 - 500 000 Lånebeløp

  • 15 år Løpetid

  • 20 år Krav alder

  • 200000 Krav inntekt

Vurdering av Lånemegleren

Lånemegleren er en nyere operatør i det norske markedet. Selve siden www.lånemegleren.no er en nettside som er utviklet, eid og driftes av STK Finans AS (Org.nr. 913 141 288). Selskapet STK Finans formidler lån, forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet. Dette betyr at STK Finans tar i mot informasjon om deg og presenterer din søknad med din informasjon til flere banker samtidig.

STK Finans har strenge rutiner på hvordan de behandler personlig informasjon og Lånemeglerens kunder får personlig service av en av deres saksbehandlere. Selskapet er flinke til å legge opp en prosess som skaper trygghet fra start til slutt. En av de store fordelene med å bruke en formidler som Lånemegleren er at bankene allerede vet at de konkurrerer om kunden når en søknad kommer fra Lånemegleren og må derfor gi sitt beste tilbud om de ønsker en ny kunde. Det koster ikke noe å bruke Lånemegleren og selskapet tjener penger ved at de mottar en provisjon fra banken som du velger å låne penger fra.

STK Finans samarbeider med Instabank, AS Financiering, Bluestep, BB Finans, Svea Finans, Ikano Bank, yA Bank, Ekspress Bank, Bank2, Collector, Santander Consumer Bank, DNB og Gjensidige.

Hva gjør Lånemegleren for deg?

Lånemegleren er en formidler av lån. Det vil si at Lånemegleren selv ikke låner ut penger, men skaffer deg tilbud fra banker som ønsker å låne penger til deg. Lånemegleren tilbyr forbrukslån, billån, båtlån, boliglån, smålån og refinansiering. Når du søker på lån hos Lånemegleren vil du få lånetilbud fra de bankene som ønsker å tilby deg lån, hvor selve lånet blir akseptert ved bruk av BankID.

Lånemegleren formidler veldig konkurransedyktige forbrukslån med en nominell rente på lave 6,17%. Den effektive renten på denne nominelle renten er 7,4%. Det betyr at det inngår vanlige oppstartskostnader og gebyrer på lån formidlet av Lånemegleren. Ser man på et eksempel selskapet selv presenterer vil et lånebeløp på 65.000 kroner over 5 år koste 92.334 kroner totalt hvor selskapet tar et etableringsgebyr på kroner 950.

En av Låneformidlerens store styrker er at de henter inn tilbud fra opptil 16 banker for at du skal få best oversikt over alle rentene du kan få i dagens marked.

Søk på forbrukslån gjennom Lånemegleren

Når du søker på et av Lånemeglerens mange låneprodukter starter du med å åpne deres internettside. Når du har åpnet siden velger du øverst på siden hva slags lån du er interessert i, om du skulle være interessert i et annet lån enn forbrukslån. Leter du etter markedets beste forbrukslån trenger du bare å åpne Lånemeglerens internettside og stille inn lånebeløpet du ønsker og nedbetalingstiden på sidens høyre del. Når du har valgt beløp og tid må du skrive inn mobiltelefonnummeret ditt og e-post adressen din før du huker av for lest brukeravtale. Vi anbefaler at du klikker på skriften «brukeravtale» og leser den. Når du har lest avtalen og merket den som godkjent trykker du på den grønnaktige knappen «Søk på lån».

Etter at du har trykket på knappen «Søk på lån» blir du omdirigert til et annet vindu hvor du må fylle inn litt mer informasjon om identifikasjon, kontaktinformasjon, personlig informasjon, økonomisk informasjon, skattemessig hjemsted, statsborgerskap, engasjement, kontoopplysninger og opplysninger om ønsket lån.

Hva krever Lånemegleren av deg og hvilke betingelser stilles?

Lånemegleren er alltid interessert i nye gode kunder og stiller derfor flere krav til sine søkere. Det første kravet er alder, hvor søkeren må være over 20 år. Videre stiller Lånemegleren et krav om at søkeren må ha fast inntekt på over kr 200 000 per år. Det er veldig få banker som tillater at søkere har betalingsanmerkninger eller inkassosaker, så du kan ikke ha dette for å søke. Lånemegleren tillater kun søkere som har norsk statsborgerskap eller har bodd og skattet til Norge i over 3 år. I tillegg til alle disse kravene må du som søker også ha en fast adresse i Norge.

Samlet vurdering: 3.3 /5
Basert på 15 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content