Folkia

  • Kronprinsensgate 1, 0251 Oslo

  • 73 10 33 00

  • info@folkia.no

Gå til nettside

Annonselenke

Folkia Nøkkeltall
  • 59% Eff. rente

  • 2 000 - 20 000 Lånebeløp

  • 1 år Løpetid

  • 20 år Krav alder

  • Ingen Krav inntekt

Vurdering av Folkia Forbrukslån

Folkefinans AS eier Folkia. Folkefinans AS er et norsk finans- og kredittselskap i henhold til norsk lov. Folkia ble etablert da Folkefinans AS så et behov for noe nytt og innovativt komplement til datidens banker. Folkia har som visjon å gi «dag til dag» finansielle tjenester som er enkle og fornuftige til alle, i tillegg til god service til kundene. Folkia priser seg på å bruke siste skrik innen teknologi for å kunne tilby de lavere prisene enn deres konkurrenter i markedet. Vi vet alle at markedet for små lån uten sikkerhet har vokst raskt de siste årene. Folkia ser på seg selv som en av pionerne i markedet for små lån uten sikkerhet. Selskapet behandler alle kunder likt, slik at det er bare å søke på lån eller å henvende seg med spørsmål til Folkia.

Er du interessert i å vite mer om Folkefinans AS og selskapet kan du lese mer på selskapets nettside, samt også ved gå inn på Brønnøysundregistrene for å lese selskapets finansielle informasjon. Folkefinans som selskap kan du finne på www.folkefinans.com, hvor selskapet har lagt ut informasjon om Folkia sin eier, altså Folkefinans AS, som samtlige års- og kvartalsrapporter.

Hva gjør Folkia for deg?

Folkia er godt klar over at mange utgifter kommer på helt feil tidspunkt. Vi snakker da om kostnader som for eksempel bilreparasjoner, gaver eller billige flybilletter. Folkia tilbyr smålån til de som trenger en ekstra liten hjelp i hverdagen. Da lånene er små er også tilbakebetalingstiden kort. Du kan selv betale tilbake lånebeløpet fra 1 til 12 måneder. Folkia tilbyr små lån fra 2000 kroner til og med 20 000 kroner.

Søk på forbrukslån gjennom Folkia

Er du på jakt etter et par kroner for å hjelpe deg over til neste lønning eller fordi du trenger litt ekstra å rutte med. Da er Folkia et godt lånealternativ! Selskapet tilbyr lån fra 2000 kroner til og med 20 000 kr. Selskapet har tatt en litt annen vri på selve nedbetalingstiden, hvor grensen er satt til 12 måneder. Målet til Folkia er å hjelpe deg til klare deg gjennom en forbigående, vanskelig økonomisk periode. Folkialånet gir deg det lille ekstra for å komme deg over kneika.

Ønsker du å søke på lån hos Folkia kan du gjøre dette på selskapets hjemmeside. Folkia har utviklet et veldig fint grensesnitt som gjør det veldig lett for deg å søke på akkurat det beløpet du trenger. Du bestemmer to faktorer: lånebeløp og nedbetalingstid. Når dette er gjort må du trykke på den grønne knappen «søk nå – klikk her». Etter at du har klikket på knappen så blir du tatt til en ny side hvor du fyller i din kontaktinformasjon og signer avtalen med Bank ID. Folkia overfører pengene til din konto samme dag, eller senest neste virkedag, så snart du har blitt godkjent. Det tar noen sekunder før du får vite om du har blitt godkjent for et Folkia lån. Folkia sin internettside er alltid oppe slik at du kan søke på lån når det passer deg, uansett tid på døgnet. Folkia tilbyr sine tjenester helt gratis og skjuler ingen kostnader. Ta kontakt med selskapets kundeservice om det skulle være noen flere spørsmål.

Hva krever Folkia av deg og hvilke betingelser stilles?

Folkia krever ikke så mye som vanlige banker når det kommer til utstedelse av små lån. Dette fordi lånene er små. Det eneste kriteriet selskapet krever at du overholder er alder. Du må være over 20 år for å søke på lån hos Folkia.

 

Samlet vurdering: 2.9 /5
Basert på 10 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content