Digifinans

  • Malmbrinken 1b, Helsinki, Finland

  • 21 40 37 34

  • Epost@digifinans.no

Gå til nettside

Annonselenke

Digifinans
  • 7,4% - 33,3% Eff. rente

  • 25 000 - 500 000 Lånebeløp

  • 15 år Løpetid

  • 20 år Krav alder

  • Fast inntekt Krav inntekt

Vurdering av Digifinans

DigiFinans.no er et selskap som er startet for å formidle lån til kunder i Norge og Norden. Når du bruker DigiFinans.no finner du gode lån gjennom alle DigiFinans sine 15 partnere. DigiFinans tilbyr en spesialdesignet sammenligningstjeneste som passer for deg som ønsker eller trenger lån. Siden tas hånd om fra Finland, ved selskapet Salus Group Oy. DigiFinans sine partnere for eksempel Avida, Ya Lånet, MyBank, BB Bank, Komplett Bank, Santander, Instabank, Ikanobank, Gjensidige Bank, Credits, Easybank, Optin Bank, Resurs Bank, Nordax Bank og Monobank.

Hva gjør DigiFinans for deg?

DigiFinans er en tjeneste som sammenligner og formidler lån. Ønsker du å vite hvor mye du kan få i lån eller hva din rente kan bli hos DigiFinans må du søke på et lån. Når du søker må du oppgi Lånebeløp og leieperiode. DigiFinans koster ingenting å bruke. Du sender inn en søknad og får et eller flere tilbud på forbrukslån. På denne måten kan du lett sammenligne med alle tilbudene du får fra DigiFinans og tilbud du får fra andre steder. Det tar vanligvis ikke så lang tid.

DigiFinans tilbyr kun et lån – forbruklån. Du søker på nett og aksepterer lånet med BankID.

DigiFinans kommer med et priseksempel på et lån slik at du får et inntrykk av hvor mye det koster eller i hvert fall kan koste. Låner du 65.000 kroner og setter nedbetalingstiden til 5 år får du et månedlig avdrag på 1.562 kroner. Når du får dette beløpet tar DigiFinans et månedsgebyr på 45 kroner og et etableringsgebyr på 950 kroner. Med en nominell rente på 13,49 % og en reell årlig rente på 14,9% blir den totale kostnaden på lånet 93.730 kroner. Alle lån tilbys på et kundespesifikt estimat. DigiFinans oppgir en årlig rentesats mellom 7,4% og maksimalt 33,3%. DigiFinans tilbyr låneperioder fra 1 til og med 15 år. Du kan låne fra 25.000 kroner til maksimalt 500.000 kroner.

Søk på forbrukslån gjennom DigiFinans

Når du ønsker å søke på lån hos DigiFinans er det viktig at du starter med å åpne internettsiden DigiFinans.no. Her finner du alt du trenger å vite om lånet som DigiFinans tilbyr. Det er nokså rett frem da selskapet kun tilbyr et lån. Når du åpner internettsiden har du to valg. Du kan enten starte med å fylle ut lånebeløp, låneperiode, e-post adresse og telefonnummer på nett for deretter å trykke på knappen «start din lånesøknad nå». Ønsker du å se litt mer av den informasjonen DigiFinans krever fra deg kan du også trykke på den røde knappen helt øverst til høyre som heter «søk om lån». Når du har trykket på knappen «søk om lån» blir du sendt videre til neste side.

På siden etter du har trykket på knappen «søk om lån» starter du låneprosessen. Her blir du tatt igjennom 4 steg. Hvert steg krever en eller flere handlinger. På steg 1 lånebeløp, nedbetalingstid, litt om deg selv og om du ønsker medsøker. Når dette er gjort trykker du på den røde knappen «neste side». Da fyller du inn mer informasjon om deg selv og din økonomiske situasjon. Du signerer til slutt med BankID.

Hva krever DigiFinans av deg og hvilke betingelser stilles?

DigiFinans gir ikke ut lån om du ikke tilfredsstiller selskapets minimumskrav. Du må først og fremst være myndig og over 20 år. Det er heller ikke interessant for DigiFinans å låne ut penger til mennesker over 75 år. Er du en person som befinner deg i denne aldersgruppen må du også motta faste og regelmessige arbeids- eller pensjonsinntekter. Det betyr at du må ha en lønn og at du kan vise til en lønnsslipp. Du kan heller ikke ha betalingsanmerkninger eller løpende inkassogjeld. Da setter DigiFinans ned foten.

Samlet vurdering: 3.5 /5
Basert på 6 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Navn
Epost
Tittel
Vurdering
Anmeldelse