DigiFinans

  • Malmbrinken 1b, Helsinki, Finland

  • 21 40 37 34

  • Epost@digifinans.no

Gå til nettside

Annonselenke

Digifinans
  • 7,4% - 33,3% Eff. rente

  • 25 000 - 500 000 Lånebeløp

  • 15 år Løpetid

  • 20 år Krav alder

  • Fast inntekt Krav inntekt

Vurdering av DigiFinans

I Norge er det slutt på de dager da man som låntaker måtte på med findressen og troppe opp i banken med hatten i hånden for å få seg lån. Norge er et velstående land, og i tillegg er nordmenn er kjent for å stå ved løftene sine om å betale tilbake lån. Dette gjør Norge til et særlig attraktivt marked for de som tilbyr lån.

Resultatet er at vi i dag har et “låners marked” i Norge hvor utlånere rett og slett står i kø for å låne ut penger, og det er hard kamp om de kvalifiserte lånekundene. Dette betyr at du som låntaker har mye å velge mellom.

I en situasjon der du som låntaker har mange muligheter er det synd å hoppe på den første låneavtalen du blir tilbudt. Den første låneavtalen du finner er sannsynligvis ikke den beste for deg i din situasjon.

Unngå lang og slitsom leting etter den rette tilbyderen

Samtidig er det både tidkrevende og slitsomt å lete etter potensielle utlånere, særlig dersom man er i en situasjon der man trenger penger. Dersom man ikke kjenner til utlåneren sine kriteria kan det også treffe på feil utlåner og få lånesøknaden avslått. Dette kan være både frustrerende og veldig skuffende

Svaret på disse utfordringene er å bruke en låneformidlingstjeneste. DigiFinans er en av markedslederne innen formidling av en rekke typer lån. Med denne tjenesten trenger du bare å levere inn en lånesøknad i stedet for å levere inn søknader til alle de forskjellige bankene. Denne videresendes deretter til alle de bankene DigiFinans samarbeider med.

Det er gratis og helt uforpliktende å bruke tjenestene til DigiFinans. De bankene som matcher med din profil som låntaker vil kontakte deg med sine beste tilbud. Dermed kan du velge den avtalen du liker best, eller ombestemme deg og legge prosjektet ditt på is dersom bankene ikke gir deg det du ønsker. Du bestemmer 100% om du vil takke ja til noen av tilbudene.

Dette gjør DigiFinans for deg

Med DigiFinans trenger du ikke selv finne forbrukslån, boliglån, studielån eller refinansiering av lån. I stedet hjelper DigiFinans deg med å finne markedets beste tilbud for akkurat det lånet du trenger. De passer også på at tilbudet kommer fra en utlåner som er kompatibel med din profil som låntaker, slik at risikoen for avslag er minimal.

Les også:
Hvordan kan jeg refinansiere min eksisterende gjeld med et forbrukslån

Et eksempel på lån som kan organiseres gjennom DigiFinans er boliglån for personer uten fast inntekt. Dette vil i mange tilfeller sees som vanskelig, men det er slett ikke umulig. De fleste banker har en viss mulighet til skjønnsmessig godkjenning av risikolån. Gjennom nettverket til DigiFinans kan man komme i kontakt med banker som er villige til å vurdere dette i ditt tilfelle.

DigiFinans hjelper deg også med å finne forbrukslån på opptil 500.000 kroner. Dette er lån som du kan bruke til hva du vil. Hvor stort lån du kan få godkjent kommer naturligvis i stor grad an på din økonomiske situasjon for øyeblikket. Slike lån har vanligvis en nedbetalingstid på 15 år, men for de som kvalifiserer for større lån er lengre nedbetalingstid også tilgjengelig.

DigiFinans vil alltid ha deg som kunde i fokus

Du er kunden, lånet er produktet, og renten er prisen du betaler for det. Som kunde vil du alltid ha høyeste mulig lån for lavest mulige prisen. Rentene kan variere en del fra bank til bank. Her spiller DigiFinans en veldig viktig rolle. De hjelper deg nemlig med å finne den beste renten som er tilgjengelig i markedet for lånet ditt, slik at du får mest mulig for pengene dine.

Lånet ditt skal også betales tilbake, og dette er noe man bør planlegge nøye før man tar opp lånet. DigiFinans hjelper med å gjøre dette lettere ved hjelp av lånekalkulatoren på sidene sine. Dette praktiske verktøyet forteller deg enkelt og greit hvor mye du kan låne, og hvor mye det vil koste deg slik at du kan planlegge økonomien din fremover.

En annen viktig rolle DigiFinans har er å legge press på bankene slik at du får tilgang til deres beste tilbud uten at du trenger å gå gjennom en utmattende forhandlingsprosess. Når du søker om lån via DigiFinans er banken nemlig klar over at de konkurrerer med en rekke andre banker om å få deg som kunde. Denne konkurransen presser bankene til å gi deg sitt beste tilbud.

Kundestøtte

Det kan være mye du lurer på når du vil ta opp lån. Det å låne penger er også en stor forpliktelse, så det er viktig at du har alt klart for deg. DigiFinans har derfor vennlige og hjelpsomme medarbeidere som du kan snakke med via chat, telefon eller via forespørselsskjemaet.

Så lett er det å søke om forbrukslån gjennom DigiFinans

Når du har tenkt nøye gjennom ting og besluttet at du ønsker søke om lån er det veldig lett å søke om lån gjennom DigiFinans. Det første steget er å fylle ut skjemaet med informasjonen de forskjellige bankene trenger for å finne ut om de matcher med profilen din som låntaker, og om de har eet låneprodukt som matcher behovet ditt.

Deretter vil DigiFinans kontakte bankene i nettverket sitt for at de skal kunne konkurrere og komme med sine beste tilbud. Så snart tilbudene kommer inn vil DigiFinans overlevere dem til deg slik at du kan velge det tilbudet som passer best for deg.

Å låne penger tar ofte mindre tid enn du tror

Mye av prosessen til DigiFinans er faktisk automatisk, og prosessen kan derfor ta veldig kort tid. Dersom profilen din er en direkte match med kriteriene til banken, er det mulig at du får tilbud om lån allerede samme dag. Andre ganger trenger bankene å behandle søknaden din manuelt, og da kan det ta litt lengre tid.

Etter at du får tilbudene dine er det opp til deg hvor lang tid du trenger på å bestemme deg for hvilket av tilbudene du eventuelt vil velge. Etter at du har godkjent en avtale kan du ha pengene på konto innen alt fra noen timer til noen dager etter at du har godkjent låneavtalen.

Betingelser for lån fra DigiFinans

Betingelsene for hvem som kan låne penger gjennom DigiFinans reflekterer betingelsene bankene har for låntakere. Disse inkluderer blant annet at du må være myndig, ha e-postadresse, og ha registrert bostedsadresse i Norge. Du må også norsk fødselsnummer og telefonnummer for å kunne søke.

Du vil også måtte gjennomgå en kredittsjekk før du kan få innvilget lånet. Dette er blant annet for å sjekke om du har betalingsanmerkning. De som har betalingsanmerkning vil ikke kunne finne lån uten sikkerhet gjennom DigiFinans.

Dersom man har anledning til å stille sikkerhet eller inkludere en medsøker for lånet forbedrer ikke bare dette sjansene for å få innvilget lånet, men det kan også bidra til å forbedre vilkårene for lånet du søker om slik at det blir billigere.

Samlet vurdering: 3.1 /5
Basert på 7 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content