Centum Finans

  • Aker Brygge Business Centre, Postboks 1433, Vika, 0115 Oslo

  • 23 96 70 00

  • info@centum.no

Gå til nettside

Annonselenke

Centum Finans
  • Fra 6,32% – 31,36% Eff. rente

  • 5 000 - 500 000 Lånebeløp

  • 15 år Løpetid

  • 20 år Krav alder

  • 120000 Krav inntekt

Vurdering av Centum Finans

Centum Finans er en låneagent. Selskapet har jobbet med formidling av lån siden 1999. Centum Finans har hjulpet over en million kunder med lån. Centum Finans hjelper sine kunder med å få lån eller med å senke renten på deres lånesituasjon. Centum Finans ses på som bransjens mest erfarne agent. Erfaringen til Centum gir trygghet til deres kunder. Selskapet samarbeider med over 20 långivere for å gi sine kunder den beste renten.

Centum inngår i selskapet Zmarta Group som eies av Bauer Media Group. Zmarta Group er et større selskap med over medarbeidere. Bauer Media Group kjøpte Zmarta Group i 2016, hvor nå Zmarta, Freedom Finance og finske Freedom Rahoitus inngår. Zmarta Group vokste mer i 2018 ved oppkjøp av Norges største tjeneste for sammenligning og bytte av strømavtale, Elskling, og Sveriges ledende sammenligningstjeneste for forsikringer, Insplanet.

Hva gjør Centum Finans for deg?

Centum Finans formidler et spekter av låneprodukter. Forbrukslån, refinansiering, billån, smålån og generelle usikrede lån tilbys. Centum Finans tilbyr smålån helt nede i 5.000 kroners klassen og større lån helt opp i 500.000 kroners klassen. Her er det viktig at du også ser på renten. Centum Finans tilbyr en veldig lav rente, men en nominell rente så lav som 5,99% og en effektiv rente så lav som 6,32%. Billånet er ikke et billån med sikkerhet, men et billån uten sikkerhet. Centum Finans formidler med andre ord lån uten sikkerhet.

Søk på forbrukslån gjennom Centum Finans

Centum Finans tilbyr billige forbrukslån. Kostnaden varierer veldig, men den laveste renten er lav. Centum Finans formidler lån for over 20 banker. Det betyr at du kan søke på forbrukslån hos Centum og få tilbud fra over 20 banker. Gå inn på siden til Centum. Til høyre på siden viser en lånekalkulator. Legg inn det beløpet og den lånetiden du ønsker og trykk på «søk nå», om du ønsker tilbud på lån. Etter du har trykt på søk nå tar portalen deg med til en ny side hvor du må legge inn personopplysninger, arbeidssituasjon, boligopplysninger, nåværende lån og andre lån. Centum innhenter mer informasjon enn noen andre banker ville ha gjort for å få de beste tilbudene for deg. Noen samarbeidspartnere ønsker mer informasjon enn andre samarbeidspartnere.

Centum tilbyr en kostnadsfri tjeneste som sammenligner lånetilbud fra alles deres partnere. Du forplikter deg ikke når du sender inn en søknad og kan kostnadsfritt takke nei til alle lånetilbudene.

Hva krever Centum Finans av deg og hvilke betingelser stilles?

Bankene setter krav til sine kunder. Centum har mange samarbeidsbanker og dermed forskjellige krav å forholde seg til. Centum sine krav er minimumskrav. Noen samarbeidsbanker kan ha høyere krav som gjør at du kanskje ikke får tilbud fra alle bankene.

Centum krever at du er over 20 år gammel, og har 120.000 kroner i brutto inntekt. Når du søker kan du ikke ha betalingsanmerkninger, inkasso eller gjeldsordning.  Det vil gi avslag på søknaden. Er du selvstendig næringsdrivende får du ikke forbrukslån før du har vært registrert i Brønnøysund-registeret i mer enn 3 år.

Samlet vurdering: 3.5 /5
Basert på 6 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content