AXO Finans

  • Fridtjof Nansens Plass 7, 0160 Oslo

  • 22 86 74 00

  • kundeservice@axofinans.no

Gå til nettside

Annonselenke

AXO Finans Nøkkeltall
  • 6,81% Eff. rente

  • 10 000 - 500 000 Lånebeløp

  • 15 år Løpetid

  • 25 år Krav alder

  • 200000 Krav inntekt

Vurdering av AXO Finans

Axo Finans formidler forbrukslån på vegne av sine samarbeidsbanker, og er ikke selv en bank. Axo sin oppgave er å finne det beste forbrukslånet for deg tatt i betraktning din økonomiske situasjon. Når du søker på forbrukslån gjennom Axo sender du en søknad på lån til Axo, som tar søknaden videre til alle sine samarbeidsbanker. Du søker da på lån hos mange banker samtidig, mens du selv kun har sendt av gårde en søknad. Det sparer mye tid for deg. Axo gjør jobben for deg, sparer deg for tid og finner det beste tilbudet de klarer for deg helt uten forpliktelser og helt gratis.

Hva gjør Axo for deg?

Axo formidler lån fra 10.000 kroner og opptil 500.000 kroner med nedbetalingstid på inntil 15 år. Rentenivået vil variere avhengig av hvilken bank du velger å låne fra, men de vil alltid jobbe for å finne det beste tilbudet til deg. Denne modellen gjør nemlig at det er bankene som må konkurrere om deg! Ved å bruke Axo Finans til å søke forbrukslån vil du øke sjansen for å få innvilget lån.

Søk på forbrukslån gjennom Axo

Du må først søke på forbrukslån gjennom Axo Finans. Når dette er gjort sender Axo din søknad til deres samarbeidsbanker landet rundt. Axo samarbeider med de største långiverne i Norge, og mindre långivere i Norge. Noen av disse samarbeidspartnerne er Komplett Bank, Santander, Bank Norwegian og yA Bank. Axo samarbeider kun med de bankene som er sett på som de bankene som tilbyr de beste vilkårene til sine kunder. Når du søker på forbrukslån gjennom Axo tar hele søknadsprosessen noen sekunder. Du søker på alle samarbeidsbankene i Axo systemet på tiden av en søknad. Axo har utviklet en nettside som er veldig brukervennlig og lett å bruke, hvor de tilrettelegger for flere grupper av befolkningen. Er norsk vanskelig å forstå kan du skrifte språket til svensk eller engelsk. Axo har også lagt en lånekalkulator på sin nettside. Denne er lett å bruke og lar deg velge parametere som lånets størrelse og nedbetalingstid. Når dette er gjort viser Axo deg en oversikt over deres ulike samarbeidsbankers estimerte månedsbeløp. Det er viktig å påpeke at disse månedsbeløpene kun er eksempler og ikke ditt personlige lånetilbud. Dette kommer senere, når svaret på søknaden kommer i retur. Når du sender inn søknaden gjennom Axo er dette gratis. Alle banker som gir tilbud på lån og finansprodukter skal gjøre dette uten å ta betalt for dette. Norsk lov forbyr banker og andre å ta betalt for å gi lånetilbud. Bankene bruker selvfølgelig mye tid på å utarbeide personlige lånetilbud, en kostnad banken må banke inn i lånene til alle som låner penger fra dem. Axo gir deg svar på kort tid, og er søknaden levert før endt arbeidsdag kan du få ditt personlige lånetilbud samme dag.

Hva krever Axo av deg og hvilke betingelser stilles?

Axo Finans stiller visse minimumskrav for personer som ønsker å søke på forbrukslån hos dem. I tillegg til Axo sine minimumskrav kan långivere også stille ytterligere krav til deg som søker før lånet er innvilget. Axo krever at du er norsk statsborger, og har en bruttoinntekt på minimum 200.000 kroner. Hvis du ikke er norsk statsborger krever Axo at du har bodd sammenhengende og fast i Norge i minst tre år. Disse kravene endres ikke etter størrelsen på lånet. Har du betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker avslår Axo søknaden din. Axo stiller også et alderskrav til sine søkere, som er 18 år eller eldre på søknadstidspunktet.  Du finner Axo i både Norge og i Sverige. Axo Finans er et godkjent finansielt rådgivingsselskap og er lovregulert deretter.

Samlet vurdering: 4.5 /5
Basert på 18 vurderinger
Legg igjen en anmeldelse
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content